...

Caroline Rigo ‘drie kleuren stappenplan

Caroline Rigo ‘drie kleuren stappenplan’ voor</h2<

Carline Rigo ‘drie kleuren stappenplan’ voor Catleen uit Nieuwerkerken. Deze week stopt het roze wagentje van Caroline Rigo, het brein achter make-upmerken als Cent Pur Cent en I.Am.Klean, voor de deur van Catleen Couteur (39). In de gloednieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ wil de knappe Nieuwerkerkse, naast enkele gelaatsverzorgingstips, ook graag leren hoe ze haar blauwe kijkers in de verf kan zetten. “Hoe meer licht, hoe harder ze opvallen. Ik zou graag weten met welke oogmake-up ze nog beter uitkomen. Ik hoor vaak kopertinten, maar dat is dan weer een kleur waar ik absoluut geen fan van ben.” Net als de voorbije weken zien de kijkers hoe Caroline luistert naar wat haar make-upstoelgast nodig heeft en hen net dàt geeft.

Caroline Rigo en Catleen

Om vrouwen in nood te helpen

Na het verrassende resultaat van de make-over in de spiegel te zien, krijgt Catleen nog een laatste keer de gouden regels mee. “Met de juiste penselen en kleuren lukt dat zeker en kan je ook zelf aan de slag”, verzekert de Hasseltse topvisagiste haar. Dan stapt ze terug in haar roze wagentje op weg naar de volgende dame die haar hulp nodig heeft. Zo reist Caroline Rigo intussen al elf weken geheel Vlaanderen rond om vrouwen in nood te helpen met hun beautyproblemen. Week na week is er bij de vrouwen een ‘wauw’-reactie te horen wanneer ze zien welk effect de juiste make-up op hen kan hebben. Stralen doen ze alvast allemaal wanneer Caroline de deur achter zich dichttrekt.

Ze zien zichzelf voor het eerst stralen

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering te zien van ‘My Rigorgeous Life’ als onderdeel van ‘My Beautiful Life’ om 17u30 en 21u30 op TV Plus. Elke week opnieuw zijn de vrouwen die Caroline onder handen neemt verbaasd. Ze zien zichzelf voor het eerst stralen op een manier die ze voordien nog niet ervaren hebben. Dat is dan ook Caroline’s grote sterkte. Ze luistert naar wat de vrouwen echt willen en heeft door haar eigen jarenlange zoektocht de knowhow, ervaring en het inzicht om hen net dàt te geven wat ze zoeken, soms zonder dat de vrouwen het zelf weten. Caroline spreekt dan ook duidelijke taal als het gaat over haar passie voor make-up: “Make-up is meer dan wat producten op je gezicht smeren om imperfecties te verbergen.

Mascara wordt hét antidepressivum van 2022

Het geeft je een zelfverzekerd gevoel en geef toe, wie voelt zich niet graag extra goed in z’n vel? Vaak wordt het effect van de juiste gelaatsverzorging zwaar onderschat. Ik geef het je op een blaadje, mascara wordt hét antidepressivum van 2022 (lacht). Het is toch geweldig dat ik dat aan vrouwen kan geven. Door het tv-programma bereik ik meteen ook veel meer mensen dan dat ik ooit in persoon zou kunnen. Ik hoop oprecht dat kijkers zich beter gaan voelen met de tips, dan is het voor mij al geslaagd.” Ook deze week is dat niet anders.

Catleen is aangenaam verrast

Catleen krijgt de spiegel in haar handen en is meteen heel aangenaam verrast: “Oh wauw, ik had het lichter verwacht, maar vind het zo mooi.” De twee Limburgse dames overlopen samen nog even duidelijk het beautypaspoort met de drie ultieme gouden tips. 1: Start met een licht canvas. 2: Gebruik een donkere matte teint in de arcadeboog. 3: Gebruik een blinkende crèmige textuur op de oogbol en binnenkant van het oog. Hiermee kan Catleen aan de slag om haar blauwe kijkers en daarmee meteen haar gehele verschijning extra te laten stralen.

Foto: House Of Entertainment

Benieuwd naar de andere tips van Caroline? Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ als onderdeel van ‘My Beautiful Life’ op TV Plus. De uitzending is telkens te zien om 17u30 met een herhaling om 21u30. Vorige afleveringen gemist? Op https://tvplus.be zijn alle voorgaande afleveringen terug te vinden!