...

Caroline Rigo adviseert en helpt vrouwen

Caroline Rigo adviseert en helpt

Caroline Rigo adviseert en helpt vrouwen in ‘My Rigorgeous Life’. Deze succesvolle Limburgse onderneemster heeft nu ook haar eigen tv-programma. De 37-jarige selfmade woman en succesvolle make-upondernemer Caroline Rigo (Cent Pur Cent, i.am.klean) heeft vanaf dit weekend haar eigen tv-show. Daarin helpt ze vrouwen die moeite hebben met gezichtsbehandelingen. In “My Harsh Life”, onderdeel van de TV PLUS-show “My Beautiful Life”, zien we hoe Caroline wekelijks haar roze karretje, haar make-up klapstoel en make-make-up rescue-kit. Het eerste seizoen bestaat uit 12 afleveringen, waarin telkens aan de hand van een getuigenis één centraal thema wordt behandeld. “Bijna elke dag vragen veel vrouwen mij om tips en advies over het juiste gebruik van mascara, foundation of oogschaduw. Naast die gewone dingen gaan we een stap verder. Zo hielp ik iemand met het wegschminken van haar littekens, die ze door een verkeersongeval opliep in haar gezicht.

Caroline Rigo

My Beautiful Life

Als je wil weten of dat het gelukt is, moet je zeker kijken naar de uitzending. Vanaf vrijdag 29 oktober 2021 komt het  op tv Ontdek je dit en meer”, zegt Caroline Rigo uit Hasselt enthousiast. Met haar eigen tv-programma “My Rigorgeous Life” als onderdeel van het populaire “My Beautiful Life”, dat al 2 seizoenen op TV PLUS wordt gepresenteerd door Cynthia Reekmans, is de ambitieuze Limburgse onderneemster Caroline Rigo klaar voor een nieuwe uitdaging. Vanaf afgelopen vrijdag geeft ze TV PLUS-kijkers 12 weken lang tips en advies op basis van vrouwen die haar om hulp vragen bij make-upproblemen. Jaren geleden gaf de 37-jarige ondernemer haar vaste baan als kleuterleidster op en begon ze zich als ondernemer fulltime te focussen op het maken en ontwikkelen van natuurlijke producten. Dat betekende een grote stap in de richting het onbekende.

Ervaring en expertise

“Na jaren van experimenteren, onderzoek en ervaring zijn make-upmerken Cent Pur Cent en i.am.klean ontstaan ​​vanuit mijn passie voor anti-bucht en pro-natuur. We hebben de Blush Academy opgericht omdat ik mijn ervaring en expertise nog steeds graag deel met mensen op het gebied van beauty en care, en we hen nog steeds volledig ondersteunen en begeleiden. Het publiek kan onze producten nu vinden in meer dan 700 Belgische apotheken of onze Café Beauté conceptstore in Hasselt en Knokke-Heist. We hebben de Blush Academy opgericht omdat ik mijn ervaring en expertise nog steeds graag deel met mensen op het gebied van beauty en care, en we hen nog steeds volledig ondersteunen en begeleiden. Het publiek kan onze producten nu vinden in meer dan 700 Belgische apotheken of onze Café Beauté conceptstore in Hasselt en Knokke-Heist.

Caroline Rigo

TV-programma “My Rigorgeous Life”

In de titel van haar tv-programma “My Rigorgeous Life” vermeldt “Rigorgeous” duidelijk de verwijzing naar de verzamelnaam waar Caroline Rigo al haar activiteiten in onderbracht. Tijdens de eerste aflevering van het eerste seizoen, dat bestaat uit 12 afleveringen, neemt Caroline Rigo ons in haar roze elektrische wagentje mee naar de Alkense Priscilla. “Toen deze moeder met 2 kinderen haar vertelde hoe ze een paar jaar geleden het slachtoffer werd van een ongeval, was het heel ontroerend en confronterend. Sindsdien werkt ze bijna elke dag hard en uitdagend, zoveel mogelijk. Om te verbergen de littekens op het gezicht. In haar badkamer nodigde ik Priscilla uit om in mijn make-up klapstoel te gaan zitten, en we begonnen de juiste foundation, concealer en nog een set gezonde, natuurlijke cosmetica te gebruiken.” vermeldt “Harsh” duidelijk de verzamelnaam Caroline Rigo zet alle activiteiten in. In de eerste aflevering van het eerste seizoen (12 afleveringen in totaal) reed Caroline Rigo ons in haar roze elektrische kinderwagen naar Alkense Priscilla.

In haar badkamer nodigde ik Priscilla uit

“Toen deze moeder met 2 kinderen haar vertelde hoe ze een paar jaar geleden het slachtoffer werd van een ongeval, was het heel ontroerend en confronterend. Sindsdien is het voor haar bijna een dagelijkse struggle en uitdaging om de littekens in haar gezicht zo goed mogelijk te verbergen. In haar badkamer nodigde ik Priscilla uit om in mijn make-up klapstoel te gaan zitten, en we begonnen de juiste foundation, concealer en nog een set gezonde, natuurlijke cosmetica te gebruiken. Priscilla’s problemen zijn persoonlijk, maar ze komen ook veel voor. Via sociale media ontvangen we vaak berichten van vrouwen met soortgelijke problemen. In de komende 12 weken zullen we dit onderwerp en nog veel meer spannende onderwerpen in het programma introduceren. Mensen moeten zeker kijken, al was het maar voor de tientallen tips en trucs die we tijdens de uitzending delen”, zegt Caroline.

Caroline Rigo

Foto’s: House Of Entertainment

Caroline Rigo is met haar eerste seizoen van ‘My Rigorgeous Life’ vanaf vrijdag 29 oktober 2021 te bekijken op de digitale tv-zender TV PLUS (Telenet, Kanaal 53 en Orange Kanaal 29), binnen het programma ‘My Beautiful Life’, om 17u00 en 21u30. Elke aflevering wordt in de loop van de week meerdere keren op de zender uitgezonden.