...

Dit zijn de meubeltrends van dit najaar

meubeltrends najaar

Dit zijn de meubeltrends van dit najaar

Benieuwd naar de laatste meubeltrends van dit najaar? Nu de temperatuur buiten steeds verder daalt willen we ons warmer voelen, ook in huis. Dit resulteert in meubeltrends die je interieur gezellig maken. In deze blog hebben wij alle meubeltrends van dit najaar op een rijtje gezet!

Warme en aardse kleuren

In het najaar van 2020 zagen we deze interieurtrend al voorbij komen. Het toepassen van warme en aardse kleuren geeft je interieur een warme, gezellige uitstraling. Zeker in de koudere maanden van het jaar is het fijn om warmte in huis te creëren. Je kunt natuurlijk een muur schilderen in een sfeervolle kleur voor meer gezelligheid, maar wat dacht je van nieuwe meubels in warme en aardse kleuren? Denk bijvoorbeeld aan meubels gemaakt van leer of hout. Uiteraard zijn stoffen met een aardse of warme kleur ook altijd een goede keuze. Stof geeft een meer cosy uitstraling.

Stoere, donkere meubels

Een donker interieur is anno 2021 razendpopulair. Steeds meer mensen kiezen voor warme kleuren zoals rood, bruin en oranje in huis. Maar ook donkerblauw, zwart of donkergroen zijn ongekend populair. Op het gebied van meubels zijn stoere, donkere meubels trendy. Denk bijvoorbeeld aan een industrieel tv meubel of een mat zwarte salontafel. Een donker interieur omarmen we tegenwoordig als sfeervol en gezellig.

Kies voor natuurlijke materialen

Tegenwoordig is het helemaal hip om de natuur in huis te halen. Prachtige natuurlijke materialen zijn dan ook helemaal hip. Bij aanschaf van meubels zijn materialen als hout, kurk en leer ontzettend populair. Een stevige houten tafel of een bank van leer zijn beide goede keuzes voor een warme inrichting.

Extra tip: Haal groen in huis met planten

Planten in huis is een trend waar al het gehele jaar sprake van is. Ook dit jaar passen planten perfect bij een trendy interieur. Kies bijvoorbeeld voor een grote binnenplant in een mooie pot of ga voor plantenhangers met daarin hangplanten voor binnen. Groen in huis past perfect bij de meubeltrends van dit najaar.