...

Deze sanitair trends nemen België over

Deze sanitair trends nemen België over

Deze sanitair trends nemen België over

Op het moment zijn er een aantal badkamerstijlen die we steeds vaker voorbij zien komen in België. Wil jij graag badkamer inspiratie opdoen? Hier lees je welke trends mogelijk interessant zijn voor jou. Na het zien van de voorbeelden uit dit artikel, heb je wellicht een beter idee van wat goed in jouw badkamer past. Dat is uiteraard ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Terwijl de een graag een badkamer met weinig contrasten heeft, vindt een ander het juist mooi als er veel kleuren in een badkamer voorkomen. Je kunt dit artikel uiteraard ook gebruiken om toilet inspiratie mee op te doen.

De mediterraanse badkamer

Wie op zoek is naar een badkamer met veel kleur, kan besluiten om te kiezen voor een badkamer in mediterraanse stijl. In dit type badkamer zie je vaak veel patronen terugkeren. Net als dat er over het algemeen ook veel kleur wordt gebruikt. Er zit echter ook veel verschil tussen badkamers met deze stijl. Je kunt dus nog allerlei kanten op wanneer je voor deze stijl kiest. Het is zeker geen slecht idee om even na te gaan welke mogelijkheden je hebt.

Een badkamer met weinig kleurverschil

Nog een badkamer die we vandaag de dag steeds vaker terugzien is de badkamer met juist weinig kleurverschil. Nu bedoelen we geen badkamer waarbij alles wit is, maar een badkamer waarbij er gebruik wordt gemaakt van subtiele kleurverschillen. Zo is de wand bijvoorbeeld net een tintje donkerder dan de vloer of het sanitair. Zo ontstaat er een strakke badkamer met net genoeg kleurverschil. Indien je liever niet te veel kleuren en patronen in je badkamer hebt, dan is dit de perfecte keuze voor jou.

Welk sanitair past bij jou?

De uitstraling van je badkamer is niet onbelangrijk. Je brengt namelijk veel tijd door in de badkamer. Het is vaak de eerste ruimte waar je na het opstaan naartoe gaat en het is ook de ruimte waar je de dag eindigt voordat je gaat slapen. Als je sanitair kiest, is het belangrijk dat je achter je keuze staat. Zorg ervoor dat het sanitair goed op elkaar aansluit, maar ook op bijvoorbeeld de wand en de vloer van de badkamer. Zo kan een specifieke badkuip heel goed staan in een badkamer in mediterrane stijl, terwijl diezelfde badkuip niet goed in een badkamer met minder kleur past. Probeer dus om voor te stellen hoe het sanitair in jouw eigen badkamer zal staan.