...

24 uur live in het Sportpaleis!

24 UUR LIVE muziek

24 UUR LIVE in het Sportpaleis tweede editie! Voor de tweede keer wordt de online muziekmarathon 24 uur live gehouden. Op zaterdag 22 januari treden Miguel Wiels en zijn band vanaf 18u op in het Sportpaleis in Antwerpen. Allerlei artiesten van bij ons spelen samen met hen. Vlaanderen volgt 24 uur lang vanop de eerste rij via HLN.BE en de HLN app. 12 maart 2021 er wordt muziek gespeeld in het Sportpaleis. Na een jaar nauwelijks livemuziek te hebben gehad, gaat de pauzeknop 24 uur aan, gaan de lichten aan en mag het volume op 10 worden gezet. Miguel Wiels zijn band en artiestenvrienden brachten in de lege zaal een heuse muziekmarathon. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om terug openbare bijeenkomsten te houden.

24 UUR LIVE

Fans zitten op de eerste rij

En toch zitten de fans op de eerste rij. HLN.BE brengt hen naar het Sportpaleis via een non-stop livestream. In 650.000 huiskamers wordt dit evenement gevolgd. Een ongekende golf van sympathie en solidariteit overspoelt Vlaanderen. Muzikanten, artiesten, medewerkers en fans zullen energie krijgen van dit mooie initiatief. In december 2021 wordt de culturele sector weer gesloten. Voor de muziekindustrie zijn de donkere winters nog donkerder geworden. Met alle zalen gesloten tot minstens eind januari, is samenkomen met een handvol mensen om muziek of andere cultuur te ervaren geen optie. Miguel Wiels en zijn band besloten 24 UUR LIVE voort te zetten. Miguel Wiels: “Het verdomde coronavirus heeft nog steeds een grote impact op onze branche. Artiesten, muzikanten, personeel, organisatoren … we zijn allemaal weer gefocust op lege agenda’s, maar we zijn veerkrachtig.

Een geweldige muziek Marathon houden

We gaan een geweldige muziek Marathon houden om de fans te verwennen, Iedereen kan nu een positieve boost gebruiken.” Op zaterdag 22 januari brengt 24 UUT LIVE de artiesten terug naar de huiskamers in Vlaanderen. Vanaf 18 uur worden meer dan 100 artiesten begeleid door Miguel Wiels en zijn band voor een nieuwe concertmarathon. Dit wordt een knotsgekke dag en nacht vol verrassende musical- en andere gasten. De live muziek wordt gevierd, over genres heen. En de fans, die nemen via HLN.BE en de HLN app opnieuw virtueel plaats in de grootste concertzaal van het land. Want verbinden, dat is waar live muziek over gaat.  een goede sfeer de wereld instrooien via iPad, computer, smartphone of smart TV, dat gaat 24 UUR LIVE doen. Een parade aan sterren maar ook hun entourage en crew staan klaar om 24 uur te knallen. Lang leve live muziek!

24 UUR LIVE, dat start op zaterdag 22 januari om 18 uur in het Antwerpse Sportpaleis, is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. Het event is integraal, live en gratis te volgen via HLN.BE en in de HLN App. Meer informatie: www.24uurlive.be.