...

Mechels hotel waar Sasha & Davy dansten

Mechels Hotel Van Der Valk

Mechels hotel waar Sasha & Davy zwoel en verleidelijk dansten. Na hun succesvolle solo-single begonnen Sasha Rosen en Davy Gilles het nieuwe jaar met “Geloof Jij In Mij?”, die te vinden is op hun meest recente album “Thuis”. In dit nummer besluiten de twee geliefden om samen te zijn. De bijhorende clip werd gefilmd door regisseur Benjamin L De Mulder in het onlangs geopende Van der Valk Hotel in Mechelen. “Het was een unieke ervaring”, dit is de eerste keer dat we zo verleidelijk dansten in de gangen van het hotel, maar we voelden ons hier thuis.

Mechels Sasha & Davy

 

Nagenieten van de opnames

We zijn nog steeds onder de indruk en aan het nagenieten van de opnames”, klinkt het bij het koppel enthousiast. “Niet lang geleden waren we voor het eerst te gast in het nieuwe Van der Valk hotel aan het Rode Kruisplein in Mechelen om te kijken naar ‘Wonen Plus’, mijn wekelijkse show op TV Plus. Ongelooflijk, 125 kamers Wat zijn de kamers netjes rondom het historische zwembad. Het uitzicht op het water en het kanaalbassin is ook indrukwekkend. Ja, dat bezoek heeft een diepe indruk achtergelaten. Dit is voor onze nieuwe single “Geloof Jij In Mij?” De perfecte plek voor de opname van onze clip.

Sasha trok haar stoute schoenen aan

Ik trok m’n stoute schoenen aan, stuurde een mailtje naar het hotelmanagement en die reageerden meteen positief”, zegt Sasha Rosen enthousiast. “Als het kan, zeker als het bij het verhaal past, promoten we graag in onze videoclips de brede regio en omgeving waarin wij wonen   Zo namen we bijvoorbeeld een clip op van mijn recente solo-single “Hij Vecht” in Lier. Ons nieuwste duet hebben we in Mechelen gedraaid. Beide locaties liggen niet ver van onze thuisbasis Westerlo. Voor ons is het allemaal bekend gebied, want regelmatig bezoeken we de regiosteden of staan we er op het podium”, zegt Davy Gilles.

De videoclip is een reis van herinneringen

Voor regisseur Benjamin L De Mulder is het maken van een videoclip een reis van herinneringen: “Als kind gingen we elke week met onze klas naar het oude zwembad van het Rode Kruisplein, ik heb hier ontelbare keren gezwommen. Qua architectuur is het echt ongelofelijk hoe ze het hotel hebben geïntegreerd rond het historisch geklasseerde zwembad. In deze warme omgeving, met zoveel mooie ruimtes, kunnen we volledig kiezen waar we zouden draaien.” Opvallend in de videoclip is ongetwijfeld de zwoele en verleidelijke dans die Sasha en Davy opvoeren in de Mechelse hotelgang. “Vanaf het eerste moment dat we aankwamen, voelden we ons meteen thuis en ontspannen.

Mechels Sasha & Davy

Perfect bij de verhaallijn van het nummer

De dans gebeurde spontaan in het Mechels hotel. We hadden eerst niet door dat Benjamin aan het draaien was (lacht), maar dit past perfect bij de verhaallijn van het nummer, het stel sprak hun vertrouwen in elkaar uit en besloot samen te zijn. Voor de video “Geloof Jij In Mij?” konden we echt geen betere locatie vinden dan dit viersterrenhotel, het is zeker een bezoekje waard. Het Mechels hotel is gemakkelijk te bereiken en ze hebben ook een geweldig restaurant. Dat maakt Mechelen tot een extra attractie en een plaats die je zeker moet bezoeken”, aldus David Gilles. “Via de dans in de video stelden we meteen onze kandidatuur voor het volgende seizoen van Dancing with the Stars. Ze kunnen altijd bellen, hé schat (lacht)”, voegt Sasha Rosen eraan toe.

Foto’s: House Of Entertainment

Hier kan je de video van ‘Geloof jij in mij van Sasha & Davy bekijken, die ze draaiden in het Mechels Van der Valk hotel.