...

Caroline Rigo had make-upborstel uit raam gegooid

Caroline Rigohad make-upborstel uit het raam gegooid

Caroline Rigo had de make-upborstel al lang uit het raam gegooid had ze in de plaats van Pascale uit Diepenbeek geweest! Volgens een wekelijkse gewoonte reist topmake-upartiest Caroline Rigo door Vlaanderen om vrouwen te helpen die last hebben van make-up in het TV Plus-programma ‘My Rigorgeous Life’. In de aflevering van deze week staat zij voor een uitdaging waar ze nooit aan had gedacht. Pascale, een 59-jarige moeder uit Diepenbeek, heeft een handicap waardoor ze maar één hand volledig kan gebruiken. Aan motivatie geen gebrek, maar Pascal kan nog wel wat praktische technieken gebruiken: “Make-up is inderdaad een uitdaging.

Caroline Rigo en Pascale

Als visagiste en onderneemster blijven leren

Ik ben een beetje bang van al die potjes en al die kleuren. Op aanraden van mijn dochter kocht ik wat cosmetica, en toen nam ik ze allemaal. dan zat ik daar met al die potjes en dacht ik ‘ja, wat nu?’ Toen begon ik het zelf te proberen, dat was het toch niet echt. Mijn ogen, die zijn het moeilijkste. Soms kan het ook nadelige gevolgen hebben voor je handen, wat het moeilijker maakt. Caroline ging deze uitdaging met veel enthousiasme aan, omdat ze er ook rotsvast van overtuigd is dat ze als visagiste en onderneemster kan blijven leren. Benieuwd naar de tips van Caroline? De twee sterke dames zijn te zien op TV Plus tijdens ‘My Rigorgeous Life’ op vrijdag 17 december om 17u30 en 21u30.

 

Ook benieuwd naar de tips van Caroline Rigo? Elke vrijdag is een gloednieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ te zien op TV Plus om 17u30 en 21u30. ‘My Rigorgeous Life’ maakt deel uit van het programma ‘My Beautiful Life’. Voor wie zelf ook graag eens de raad van Caroline uittest thuis, is er ‘The Rigorgeous Rescue Kit’ make-upbox met de 8 must haves, te verkrijgen via www.tvplus.shop.be voor slechts €99.