...

Ellen Haekens heeft een make-up noodgeval

Ellen Haekens uit Riemst

Ellen Haekens uit Riemst heeft een make-upnoodgeval in vijfde aflevering van succesvolle TV Plus-reeks ‘My Rigorgeous Life’. Caroline Rigo is een bekende zakenvrouw en top visagiste uit Limburg. De afgelopen vijf weken reisde ze heel Limburg door voor het populaire TV Plus-programma “My Rigorgeous Life”, met maar één doel voor ogen: vrouwen helpen gelaatsverzorgingsproblemen en make-up noodgevallen. In de vijfde aflevering duwde ze met haar make-uptas en klapstoel in de hand een roze karretje naar Riemst, waar ze de 41-jarige Ellen Haekens ontmoette.

Ellen Haekens en Caroline Rigo

Een droge huid en hormonale uitslag

Ellen heeft niet alleen een droge huid en hormonale uitslag, maar ook lachrimpels die versterkt worden door het gebruik van make-up. Doordeweeks is deze vrolijke Riemstenaar niet alleen moeder van drie knappe zonen Daan (12 jaar), Simon (9 jaar) en Leander (bijna 4 jaar), ze is ook nog juf. Daarom is het erg belangrijk voor haar dat haar make-up haar gezicht glanzender maakt en haar de hele dag gehydrateerd houdt. “Heel goed! Helemaal niet zwaar, niet te donker, ik vind de lippen ook erg mooi”, antwoordde Ellen na het zien van het uiteindelijke effect. Caroline gaf Ellen voor de laatste keer de schoonheidspas en de visagiste ging op zoek naar de volgende dame.

De gezichtsproblemen van Ellen

Deze twee Limburgse dames zijn te zien op TV Plus op vrijdag 26 en 21 november om 17.30 uur en 21.30 uur. “Hallo Caroline, welkom in Riemst” Zo ontving Ellen Haekens Caroline Rigo tijdens haar bezoek. Net als in de eerste vier afleveringen vertrok Caroline, het brein achter enkele grote cosmeticamerken en succesvolle bedrijven, vanuit Limburg om vrouwen in grote en kleine noodgevallen te helpen. Caroline heeft haar producten eerder gebruikt om littekens te verdoezelen, roodheid en vele andere schoonheidsuitdagingen te elimineren. Deze week nam Caroline de gezichtsproblemen van Ellen uit Riemst onder de loep.

De juiste techniek van het product

Sinds enkele jaren wordt ze geplaagd door een droge huid en hormonale uitslag. Hoewel de Limburgse niet wist waardoor haar huid verhardde, dacht ze dat het door de leeftijd kwam. Wat verder nog te wijten is aan de leeftijd, zijn enkele charmante lachrimpels. De rimpels onder de ogen zijn niet te verbergen met make-up. Laat die moeilijkheden nu net de specialiteit van Caroline zijn. Ze gebruiken verschillende crèmes samen, voornamelijk om de juiste techniek van het product aan te brengen. Ze controleerden voor de laatste keer Ellen’s make-up paspoort en daarna neemt Caroline haar roze winkelwagentje weer mee naar de volgende bestemming.

Met gezonde en natuurlijke producten

Caroline Rigo is met ‘My Rigorgeous Life’ niet aan haar proefstuk toe. De Limburgse ondernemer en moeder van twee kinderen besloot na jarenlang zoeken naar geschikte producten en technologieën om hun cosmeticamerk te promoten met gezonde en natuurlijke producten. De expertise die ze heeft opgedaan bij de oprichting van Cent Pur Cent en I.Am.Klean wil ze nu met anderen delen. Dit doet ze niet alleen door haar levenswerk aan te bieden in Café Beauté-winkels in Knokke en Hasselt en talloze apotheken, maar ook al haar schoonheidsgeheimen deelde ze met anderen tijdens Blush Academy + Agency.

Bij Vrouwen thuis

Omdat de Hasseltse trots er maar geen genoeg van krijgt om anderen gelukkig te maken met haar hulp, besloot ze onlangs in samenwerking met het programma ‘My Beautiful Life’ van TV Plus, een wekelijkse special te maken genaamd ‘My Rigorgeous Life’. In elke aflevering rijdt Caroline haar roze auto met een klapstoeltje en make-uptas in haar hand naar de plek waar ze het meest nodig is, in bij Vrouwen thuis. Elke week gaat de Limburgse make-upexperte nieuwe uitdagingen aan. Door heel veel skills en prettige chats hielp ze vrouwen weer hun eigen schoonheid te laten zien, met als resultaat een zeer positieve respons. De aflevering van “My Rigorgeous Life” is elke vrijdagavond om 17.30 en 9.30 uur te zien op TV Plus