...

Jérémie Vrielynck gaat voor vijfde

Jérémie Vrielynck is al een vaste waarde

Hoewel hij pas 21 jaar oud is, kunnen we Jérémie Vrielynck nu al omschrijven als een vaste waarde in de Vlaamse muziek. Sinds mei 2020 staat zijn muziek bijna achtereenvolgens op de Vlaamse Ultratop 50 (en kwam tegelijkertijd de top 30 binnen). Door de singles Alleen bij jou’, Slechte gewoonte’, Als je hem achterlaat‘ en ‘Zie ik jou ooit weer’ , haalde hij het zelfs vier keer achter elkaar de top 10. “Naast het schrijven van de tekst en de muziek, deed ik nu ook voor het eerst zelf de productie van een eigen single. Soms moet je een risico durven nemen”

 Jérémie Vrielynck

De productie werd in eigen hand genomen

Een indrukwekkende prestatie is dat de jonge singer-songwriter en multi-instrumentalist voor al deze nummers zelf de tekst en muziek schreef en soms ook de bijbehorende videoclips monteerde en regisseerde. De veelzijdige Jérémie gaat met zijn nieuwe single “Tot er niets meer over is” nog een stapje verder, want naast de tekst en muziek wordt nu ook de productie in eigen hand genomen. Dit is de eerste keer dat deze van nature stressgevoelige jongeman dit doet voor zijn singles.

Ik wil me blijven ontwikkelen

Dit legt extra druk op de familie Vrielynck. Hij zegt: “Ik wil me blijven ontwikkelen in de muziekindustrie, en dan moet je soms risico’s nemen. Ik heb het goed gedaan met mijn vorige singles, dus de lat lag behoorlijk hoog, wat voor extra druk zorgde omdat ik het ook zelf heb gemaakt. Voor vorige singles heb ik het samen met anderen gedaan en gelukkig had ik resultaat, maar voor deze single is het de eerste keer. Of dit een geslaagde keuze is “tot er niets meer over is” hangt nu af van mensen… .. .Spannend!”