...

Jérémie Vrielynck beleeft grote doorbraak met nieuwe single ‘Alleen bij jou’

Jérémie Vrielynck beleeft grote doorbraak met nieuwe single ‘Alleen bij jou’

2 weken na release al Top 20 én sterkste stijger in Vlaamse Ultratop 50!

Op 23 mei vierde Jérémie Vrielynck door omstandigheden nog zijn 20ste verjaardag in zeer beperkte kring én met de release van zijn nieuwe single ‘Alleen bij jou’. Nu, 2 weken later, is niet alleen zijn persoonlijke bubbel wat groter geworden, maar beukte de catchy Nederlandstalige popsong van de talentvolle West-Vlaamse (Deerlijk) singer-songwriter ook al de poorten van de Top 20 van de Vlaamse Ultratop 50 open.

Een stijger

‘Alleen bij jou’ van Jérémie Vrielynck kan op steun en airplay rekenen op tal van radio- en tv-zenders, wordt enorm gesmaakt door het publiek en dat vertaalt zich deze week dan ook in een reuzensprong van #35 naar #18 in de Vlaamse Ultratop 50.  Een droom die zou uitkomen voor de prille twintiger, die ondanks het huidige succes en alle lof die hij momenteel oogst met ‘Alleen bij jou’, toch nuchter de voetjes op de grond houdt.

Jérémie Vrielynck beleeft grote doorbraak met nieuwe single 'Alleen bij jou' - Hoes Jérémie Vrielynck Alleen Bij Jou
(House Of Entertainment)

Vlaamse Ultratop

Toen die vorige week al meteen binnenkwam op plaats 35 in de Vlaamse Ultratop, viel ik zowat van mijn stoel. Wanneer ik dan gisteren de hitlijst binnenkreeg en mijn naam niet meteen zag staan tussen plaats 50 en 25, dacht ik eerlijk gezegd dat ik er na één week al uit lag. Tot mijn grote verbazing, zag ik echter dat ‘Alleen bij jou’ was door gestegen naar #18. Ik kan het nog altijd niet geloven en kan alleen maar heel dankbaar zijn voor de steun van iedereen aldus nog Jérémie Vrielynck.

Droom

Mijn droom om ooit van mijn muziek te kunnen leven, komt zo alvast een stapje dichterbij. ben nu gewoon erg blij met de positieve reacties op mijn nieuwe single ‘Alleen bij jou’. Ik ga er alleszins keihard voor blijven werken!”, besluit een gemotiveerde Jérémie

Bekijk HIER de clip van ‘Alleen bij jou’

Jérémie Vrielynck beleeft grote doorbraak met nieuwe single 'Alleen bij jou' - Logo House Of Entertainment