...

Emma Salden maakt radio met Regi

Emma Salden een opkomend en veelzijdige mediatalent

Emma Salden:”ik kijk ernaar uit om samen met Regi radio te maken”. Vanaf zaterdag trapt Regi Penxten zaterdagavond af met “Radio Regi” bij Qmusic. In de studio heeft hij wekelijks de creatieve Jan Thans en 24-jarige partner Emma Salden, die ook op zondagavond van 6 tot 10 het publiek begeleiden. Op 22-jarige leeftijd combineerde ze al haar radiowerk bij NRJ met haar radio-onderzoek bij Ritcs, maar met haar nieuwe uitdaging bij Qmusic is dit opkomende en veelzijdige mediatalent klaar om direct door te breken bij het publiek: “Ik kijk ernaar uit om dit weekend met Regi en Jan radio te gaan maken”. Deze twee professionals kunnen me ongetwijfeld veel leren. Met drie op antenne dat geeft sowieso een aparte radiochemie die sowieso bijzondere radiochemische reacties zullen produceren. Ik hoop dat het publiek het kan waarderen.

Emma Salden

Assistente van Jan Thans en Regi

Wij kijken allemaal erg uit naar dit nieuwe radio-avontuur!” Nu de deur van Q Beach House dicht is, horen Qmusic-luisteraars in de weekenden de stem van het uitzenddier Emma Salden. Op zaterdagavond treedt ze op als assistente van Jan Thans en Regi in zijn nieuwste radioprogramma “Radio Regi”. die ook op zondagavond, tussen 18u00 en 22u00 als radiohost de luisteraars gezelschap houdt.  “Vroeger interviewde ik Reggie op de radio, dat waren altijd goede gesprekken, altijd in een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Als jongste in de bende ben ik natuurlijk heel blij dat ik nu de kans heb om kennis te maken met Jan elke zaterdagavond. Alleen in onze voorbereidende talk en testradio kun je de passie, motivatie en het geweldige gevoel voelen dat we allemaal hebben om deze nieuwe radioshow te maken. De muziek zal aangevuld worden met nog een rits bekende gasten die langslopen.

De multi-getalenteerde Emma Salden

Emma Salden is zelf heel benieuwd naar wie er binnenkort op onze radiovloer passeert”, zegt ze enthousiast. De net afgestudeerde 22-jarige Emma Salden is als radiopresentatrice een van de oprichters van NRJ Vlaanderen. Daar combineerde ze haar succesvolle shows en podcasts met haar radio-onderzoek in Ritcs. Samen met 9 andere mensen volgde Emma Salden de Dada-studio in Brussel, waar ze verantwoordelijk was voor 2 uitzendingen tijdens de paasvakantie. De multi-getalenteerde Emma Salden zond uit met haar neef Thor (“‘Een tocht in het donker'”) of de overlevers van de busramp in Sierre,  maakte de veelzijdige Emma Salden grote indruk bij haar NRJ-luisteraars. Tijdens de voorbije Hiphop-oktobermaanden presenteerde Emma Salden dagelijks haar eigen, drie uur durende programma, waar ze in de studio heel wat gasten heeft ontvangen, zoals Sepia, Tourist LeMC, 4T4, Dina Ayada, e.v.a.

Emma Salden

Foto’s: House Of Entertainment

Emma Salden maakt dit weekend haar debuut op Q. Op zaterdagavond is ze tussen 18u00 en 20u00 de vaste sidekick van Regi Penxten en Jan Thans in ‘Radio Regi’. Op zondagavond presenteert ze tussen 18u00 en 20u00 solo. De Q-deejay is ook al jaren actief en populair op de sociale media.