...

REGI WARMT OP VOOR FINALE VAN BASKETBALL

REGI WARMT OP VOOR FINALE VAN
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL FOUR

… en Telenet Giants Antwerp hopen erbij te zijn!

(Foto: PSE)
(Foto: PSE)

ANTWERPEN – Telenet Giants Antwerp en basketminnend België tellen af naar vrijdag 3 mei, wanneer in het Sportpaleis de halve finales zullen worden gespeeld van de Basketball Champions League Final Four 2019. Het Antwerpse team zit in de reguliere competitie in een ‘winning mood’ en hoopt op datzelfde elan door te kunnen gaan in de Final Four, mikkend op de finale van zondag 5 mei. DJ Regi zet zich alvast schrap om op te warmen voor een finale met de Giants. Voor deze twee baskethoogdagen zijn maar 1.730 combitickets meer beschikbaar!

Vanaf vrijdag 3 mei wordt in het Sportpaleis basketgeschiedenis geschreven. Voor het eerst plaatste een Belgische basketploeg zich voor de Final Four van de Basketball Champions League. In Antwerpen willen de Telenet Giants Antwerp hetzelfde bereiken als bij vorige Final Four-finales, namelijk dat de beker in de gaststad blijft!

De Antwerpse ploeg heeft dit seizoen iedereen verrast met spectaculair basketbal en schitterende resultaten. Van hun laatste 15 wedstrijden in de reguliere competitie hebben ze er slechts 2 verloren, beide met amper 1 puntje verschil. De voorbije 4 wedstrijden streken ze telkens de winst op zak. Het vertrouwen voor de Final Four is dan ook heel groot. Alles wordt op alles gezet voor wat voor de spelers en zeker voor de Giants als team de twee belangrijkste wedstrijden uit hun carrière worden. Met de steun van zo’n 17.000 uitzinnige fans willen de Giants, als jongste team onder de deelnemers, hun ultieme doel bereiken: de Champions League-beker binnenrijven!

OOK OPTREDEN VAN DJ REGI

Niet alleen de vele Belgische basketfans, maar ook DJ Regi hoopt zich te kunnen voorbereiden op een finale met de Giants. Regi Penxten, die verschillende jaren het Sportpaleis vulde met live-optredens van zijn dance-act Milk Inc. en als dj een fel gewaardeerde gast is op dancefestivals als Tomorrowland, geeft zondag 5 mei een exclusieve dj-set tussen de troostingswedstrijd en de finale. Het wordt een kort maar krachtig optreden rond 17.15 uur, dat zal worden ondersteund door een gigantische licht- en videoshow waar menig artiest alleen maar jaloers op kan zijn. De organiserende Basketball Champions League wil naast 4 topbasketwedstrijden hoogstaand entertainment brengen om dit topsportevenement naar een hoog spektakelniveau te tillen. Daar zullen ook de Oekraïnse Red Foxes als officiële cheerleaders en indrukwekkende breakdance-, popping-, diabolo- en springtouwartiesten toe bijdragen. Een grote inbreng wordt ook verwacht van de vele duizenden supporters om het Sportpaleis tot een kolkende en sfeervolle arena om te toveren. De fanclub van Telenet Giants Antwerp kleedt zich helemaal in het rood en roept alle supporters van de Giants op om hetzelfde te doen.

 

PRAKTISCH

Vrijdag 3 mei
18.30 uur – Halve finale Segafredo Virtus Bologna (ITA) vs Brose Bamberg (GER)
21.15 uur – Halve finale Iberostar Tenerife (ESP) vs Telenet Giants Antwerp (BEL)

Zondag 5 mei
15.00 uur – Troosting
ca. 17.15 uur – optreden DJ Regi
18.00 uur – Finale

Er worden enkel combitickets aangeboden, geldig voor beide dagen. De basketfans beleven dus zowel de twee wedstrijden van Telenet Giants Antwerp als de twee andere wedstrijden.
MEER INFO
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four

Online kunnen maximaal 10 tickets besteld worden via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/final-four-games-antwerp/Combi.
Meer dan 10 tickets via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Groepen vanaf 20 personen genieten van een mooie korting in de prijscategorieën 1, 2 en 3 via groepen@sportpaleisgroup.be.

VIP-packages zijn wel zowel voor vrijdag 3 als voor zondag 5 mei beschikbaar.

VIP 03.05: https://sportpaleis.sportpaleisgroep.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four/vip#2019-05-03_18-30
VIP 05.05: https://sportpaleis.sportpaleisgroep.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four/vip#2019-05-05_15-00