...

Bert Gabriëls helpt partijvoorzitters en tovert ‘witte konijnen’ uit zijn hoed!

Bert Gabriëls helpt partijvoorzitters en tovert ‘witte konijnen’ uit zijn hoed!

Rik Torfs, Inge Vervotte, Bob Savenberg, Goedele Liekens en Betty van ‘Big Brother’, het zijn allemaal ‘witte konijnen’, getoverd uit de hoed van de partijvoorzitters. Dat met het oog om veel stemmen te behalen tijdens de verkiezingen. Hoe word je een ‘wit konijn’ en welke bekende, interessante witte konijnen huppelen vrij rond om gevangen te worden? Bert Gabriëls, stand-up comedian en bekend van onder meer ‘Zonde van de Zendtijd’, ‘Advocaat van de Duivel’ en ‘Terug naar Eigen Land’, geeft zondag 19 mei om 20.30 uur antwoord op de vragen tijdens zijn ‘Eindemaands’-conference.

Bert Gabriëls
                                                                    (Foto: House Of Entertainment)

Die gaat door in de Antwerpse Arenbergschouwburg en staat in het teken van de verkiezingen. Bert Gabriëls: “In aanloop naar mijn eindejaarsconference speel ik elke maand een comedy-set over de actualiteit van de voorbije maand. In mei ligt de focus op de federale verkiezingen en één week voor het grote moment (de verkiezingen vinden plaats op zondag 26 mei) nodig ik het publiek, maar ook de politici en vooral de partijvoorzitters uit voor mijn ‘Eindemaands’, die in het teken staat van de ‘witte konijnen’. Men heeft er nog een aantal over het hoofd gezien en die wil ik graag signaleren”, zegt Bert Gabriëls enthousiast.

Bert Gabriëls
                                                          (Foto: House Of Entertainment)

De ‘Eindemaands’ van Bert Gabriëls rond het thema ‘politiek’ en ‘witte konijnen’, vindt plaats op zondag 19 mei om 20.30 uur in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Het is een try-out van Bert in aanloop naar zijn ‘eindejaarsconference’, dus verwacht geen netjes afgewerkte show, maar veel kunst- en vliegwerk. Jasper Posson verzorgt het voorprogramma.

Bestel nu jouw tickets op www.arenbergschouwburg.be