...

Jérémie Vrielynck zingt op én presenteert BuikRock

Jérémie Vrielynck mag BuikRock presenteren

Jérémie Vrielynck treedt op én presenteert op BuikRock. “De affiche mogen delen met kleppers als Bart Peeters, Clouseau, Natalia, Niels Destadsbader en De Kreuners, en deze ook nog eens mogen aankondigen op het podium… een droom die werkelijkheid wordt!” De steile opmars die de 21-jarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk het voorbije jaar maakte in de Belgische muziekwereld, is uiteraard ook de organisatoren van het gerenommeerde festival BuikRock – dat in zijn thuisgemeente plaatsvindt – niet ontgaan. In die mate zelfs dat ze de talentvolle singer-songwriter niet enkel toevoegen aan hun indrukwekkende line-up met de absolute topartiesten als Bart Peeters, Clouseau, Natalia, Niels Destadsbader, Mama’s Jasje, Laura Tesoro, André Hazes en De Kreuners maar hem ook de presentatie van het driedaagse festival in handen geven.

Jérémie Vrielynck zingt op én presenteert BuikRock - Jeremie Vrielynck 2

Een absolute droom die werkelijkheid wordt

Voor Jérémie, die de voorbije twaalf maanden zowat onafgebroken in de hitlijsten stond, maar liefst drie top 10-hits op rij scoorde in de Vlaamse Ultratop 50 en momenteel met zijn nieuwe single ‘Zie ik jou stevigar da weeg is’ 4de aan toe te (2 weken in release op # 16), is optreden tussen al deze fantastische namen, in zijn thuisgemeente, een absolute droom die werkelijkheid wordt. Dat hij ook nog eens de presentatie gedurende de drie festivaldagen op zich mag nemen en al deze kleppers kan aankondigen, maakt het voor de jonge Deerlijkenaar natuurlijk helemaal af.

Dat ik de de derde festivaldag mag openen, dat is gewoon waanzin

“Het is erg hard gegaan het voorbije jaar en dit is voor mij de ultieme bekroning daarvan”, zo Zegt Jérémie Vrielynck. “Wie me twaalf maanden geleden had gezegd dat ik drie top 10  hits op rij  in de Vlaamse Ultratop 50 zou scoren en met mijn nieuwe single ‘Zie ik jou ooit weer’ misschien binnenkort zelfs een vierde, die had ik voor gek verklaart. Dat ik nu op dezelfde affiche sta met grote voorbeelden als Bart Peeters, Clouseau, Natalia, Mama’s Jasje, mijn dorpsgenoot Niels Destadsbader en ik op zondag 29 augustus de derde festivaldag van BuikRock mag openen, dat is gewoon waanzin!

Het bezorgt me nu al gezonde stress

“Ik vind het een enorme eer dat de organisatie mij ook gevraagd heeft om gedurende de drie dagen de presentatie op mij te nemen. De wetenschap dat ik al die fantastische topartiesten op het podium moet aankondigen, voor vele duizenden mensen, bezorgt me nu al wel gezonde stress moet ik toegeven. Uiteraard is het wel geruststellend te weten dat er vele vrienden en familie in het publiek zullen zitten, dan kan ik altijd op zoek gaan naar hun vriendelijke en ondersteunende blikken moest het nodig zijn”, besluit Jérémie met de glimlach.

Jérémie Vrielynck

BuikRock vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus 2021 op de festivalweide aan de Tapuitstraat in Deerlijk. Tickets en info: www.buikrock.be