...

Niels Destadsbader viert verjaardag met uitverkocht Sportpaleis

Niels Destadsbader viert verjaardag met uitverkocht Sportpaleis - IMG 2262

-Antwerpen woensdag 30 oktober 2018- Niels Destadsbader vierde gisteren in een uitverkocht Sportpaleis in een uitverkocht Sportpaleis. Het was een natte droom van Niels om ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag het Sportpaleis van Antwerpen te vullen. “Dat het publiek mij de kans geeft om een extra show te geven in het Sportpaleis, is nú al het mooiste verjaardagscadeau dat ik kon krijgen! Ik moet mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat dit allemaal echt is”, aldus Niels Destadsbader. Wie in het Sportpaleis aanwezig was en nog geen fan was, die is het na dit concert zeker wel.

Niels Destadsbader viert verjaardag met uitverkocht Sportpaleis - IMG 2286

Zelf vertelde de zanger dat hij maar vier uurtjes had geslapen maar dat was er zeker niet aan te zien. Even was er een ingetogen moment toen Niels Destadsbader plaats nam in het publiek tussen zijn ouders. Maar vooral pa Destadsbader kreeg het even emotioneel moeilijk toen Niels speciaal voor hem zijn lied “He Pa” zong. Het ganse sportpaleis dat tot dan toe alle liedjes had meegezongen viel plots stil, heel stil om daarna de zanger zowel als zijn vader op een staande ovatie te trakteren. Maar dat was zeker niet het enige emotionele moment in de overigens perfecte show van Niels.

Niels Destadsbader viert verjaardag met uitverkocht Sportpaleis - IMG 2299(De mensen van Zonnestraal samen met Niels)

het volgende toch wel aangrijpend moment was het samenspelen en zingen met de mensen van het dagcentrum Zonnestraal, dit bewijst dat Niels nog steeds zijn eigen bescheiden zich zelve is. Ook deze mensen kregen van het afgeladen volle sportpaleis een groots, fantastisch welverdiend applaus. Sara Bettens kwam uit “liefde voor muziek” kwam ook nog even langs voor een duet met Niels. Wat later werd “speeltijd” ingezet en was er een emotionele terugblik met beelden op het grote scherm van hem met zijn beste vriend en muzikant Robbie, die zes jaar geleden verongelukte. Een kippevelmoment dat niemand onberoerd liet. Daarna ging het concert alleen maar crescendo.

Niels Destadsbader viert verjaardag met uitverkocht Sportpaleis - IMG 2355

Het dak ging er helemaal af toen hij het nummer “vonken en vuur” van Clouseau bracht samen met mister Sportpaleis himself Koen Wouters. Heel het sportpaleis stond te swingen en mee te zingen op het nummer van Clouseau. Skown meiske passeerde daarna ook nog de revue en de afsluiter van de avond en tevens bisnumer was weggelegd voor “verover mij” dat eveneens luidkeels werd meegezongen . Mensen die het concert gisteren  en vandaag mistten kunnen we alvast geruststellen want volgend jaar staat Niels Destadsbader op 6 en 7 december opnieuw in het Sportpaleis.

Meer foto’s klik hier

Kaarten zijn nu al beschikbaar en kosten kosten 29,63, 35,22, 40,82 en 48,66 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.