...

Jérémie Vrielynck gaat voor vierde top 10-hit

Jérémie Vrielynck heeft nieuwe single

Jérémie Vrielynck gaat voor vierde top 10 hit in rij  met nieuwe single ‘Zie ik jou ooit weer’!  Vlaamse Ultratop 50. Doet Jérémie Vrielynck het weer? Op 23 mag de getalenteerde singer en songwriter in Deerlijk in 21 kaarsjes uitblazen en als de muzikale sterren even blijven staan ​​als in zijn vorige levensjaar, mogen we weer heel wat vuurwerk van Jérémie verwachten. Sinds hij eind mei 2020 zijn single “Alleen bij jou” uitbracht, gaat het erg hard voor de West-Vlaamse jongeman. Hij stond gedurende de afgelopen 12 maanden zowat onafgebroken in de hitlijsten en scoorde maar liefst 3 top 10 hits na mekaar in de Vlaamse Ultratop 50. ‘Slechte gewoonte’ had met plaats 7 als hoogste notering in die lijst al één plekje beter. Met zijn laatste single ‘Als je hem achterlaat’ vervolgde Jérémie zijn succesvolle traject en deed hij er nog een schepje bovenop met een piek op # 6 6 in de Vlaamse Ultratop 50.

Jérémie Vrielynck

Leuk concept om een ​​song over te schrijven

Met zijn nieuwe, zomerse single “Zie ik jou ooit weer” hoopt Jérémie weer wat beter te doen. Hoewel het catchy nummer vrolijk in de oren klinkt, zorgde het verhaal erachter bij Jérémie best wel voor wat angstzweet, zo vertelt de sympathieke zanger: ” Zie ik jou ooit weer ‘is een nummer dat gebaseerd is op iets dat zich effectief in mijn dromen heeft afgespeeld. Ik wist niet zeker of ik de combinatie wel kon maken. Enkele seconden later had ik al spijt van die beslissing en probeerde ik alles weer goed te maken. Toen ik opstond, moest ik even 2 keer goed kijken, maar ja… mijn vriendin lag gelukkig nog in mijn bed (lacht). Het was maar een nare droom. Toen ik haar het verhaal van mijn droom vertelde, leek het me eigenlijk wel een heel leuk concept om een ​​song over te schrijven… en zo geschiedde ”, besluit Jérémie met glimlach.

Er werd ook opnieuw een leuke videoclip opgenomen voor deze single

‘Zie ik jou ooit weer’, de nieuwe single van Jérémie Vrielynck  is HIER  beschikbaar op alle grote download- en streamplatforms