...

Jérémie Vrielynck brengt nieuwe single uit

Jérémie Vrielynck heeft een nieuw nummer

Jérémie Vrielynck brengt nieuwe single ‘Als je hem achterlaat’ uit. Na 17 weken staat hij nog steeds in top 10 van de Vlaamse Ultratop 50 met ‘Slechte gewoonte’. Sinds vorig jaar op de drempel van zijn 20-jarig jubileum (23 mei), is Jérémie Vrielynck (Deerlijk) letterlijk niet meer weg te slaan uit te hitlijsten.  “Alleen met jou” werd gretig gedraaid door radio en tv en zong het niet minder dan 20 weken  uit in de Vlaamse Top 50 van Ultratop. Met een aantal weken in de top 10 en nummer 8 als de hoogste positie.

Jérémie Vrielynck

Jérémie Vrielynck zijn ‘slechte gewoonte’ ligt op recordkoers

De lat lag dan ook heel hoog voor de talentvolle singer-songwriter en waren de verwachtingen rond opvolger ’Slechte gewoonte’ navenant. Verwachtingen die voor de nodige slapeloze nachten zorgden bij Jérémie, maar kijk, ondertussen ligt hij met zijn zelfgeschreven ’Slechte gewoonte’ op recordkoers. De indrukwekkende Nederlandstalige popsingle kwam uit in oktober 2020 en is de afgelopen weken gestegen naar de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50.  Daarmee deed hij het met een (voorlopige?) piek op #7 wat dat betreft zelfs al beter dan ‘Alleen bij jou’. “Slechte gewoonte” staat nu ​​al 17 weken op deze hitlijst, dus er wordt verwacht dat het de 20 weken durende “Alleen bij jou” notering zal overtreffen.

Een sterke Nederlandstalige single

Gesterkt door de mooie resultaten en lovende commentaren op zijn vorige singles, én met de Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak 2020’ uitgereikt door Ment TV. Dit i.s.m. Radio 2, Ultratop, Sabam en VlaPo. Daardoor kroop Jérémie met veel enthousiasme terug in de pen. Dit leidde tot weer een sterke Nederlandse single “Als je hem achterlaat”. De nuchtere jongeman zegt zelf: “Hij zal het net zo goed doen, of wie weet het beter dan de vorige single maar het zijn de mensen die zullen beslissen”. Sinds de release van “Alleen bij jou” vorig jaar is er veel gebeurd.

Jérémie Vrielynck bracht ongelooflijke maanden door

De hele coronapandemie is gebeurd met alle nare gevolgen en maatregelen voor iedereen. Nochtans heb ik ongelooflijke maanden doorgebracht op muzikaal gebied. Het succes van ‘Alleen bij jou’ vond ik al onwaarschijnlijk en dat het met ’Slechte gewoonte’ zo’n vaart zou lopen, had ik helemaal niet verwacht. De single startte meteen sterk en steeg snel naar de top 20 van de Vlaamse Ultratop 50. Hij bleef de komende weken stijgen en dalen tussen de 16e en 20e plaats, wat natuurlijk geweldig is! Ik had het echter al geaccepteerd dat in januari de top 10 er niet zou inzitten.

Tot zijn eigen verbazing kreeg ‘slechte gewoonte’ een tweede leven

Tot mijn grote verbazing kreeg ’Slechte gewoonte’ de voorbije weken echter een tweede leven, wat toch nog resulteerde in die boost naar de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. Ondertussen was ik al naarstig aan het werken aan een nieuwe single en werd ‘Als je hem achterlaat’ klaargestoomd en ingepland om uit te brengen. Dat die nu uitkomt, ligt dus eigenlijk gewoon aan het feit dat mijn team en ik niet hadden verwacht dat ’Slechte gewoonte’ het nu nog steeds zo goed zou doen…maar we gaan daarover zeker niet klagen!”, besluit Jérémie met de glimlach.

‘Als je hem achterlaat’, de nieuwe single van Jérémie Vrielynck is HIER beschikbaar voor streaming en/of download