...

Slechte gewoonte akoestisch uitgebracht door Jérémie Vrielynck

Jérémie Vrielynck brengt een akoestische liveversie uit van de hit ‘Slechte gewoonte’. In het rare jaar van Corona 2020 zette Vrielynck zich op de muzikale kaart. Dat deed hij met de hitsingle “Only bij jou”. Deze stond 20 weken in de Vlaamse Ultratop 50, en haalde zelfs de top 10 in de eerste weken. De daaropvolgende single ‘slechte gewoonte’ staat er inmiddels al 7 weken in.

Met succes introduceert Jérémie Vrielynck zijn eigen muziek

Met succes introduceert hij zijn eigen muziek volledig in het huidige Vlaamse muziekveld. ‘Slechte Gewoonte’ werd reeds gerangschikt in de top 20 van de Vlaamse Ultratop 50. De 20-jarige zanger en songwriter uit Deerlijk heeft een schitterend muziekjaar achter de rug. Hij won zelfs op 11 december de beroemde loftrompet in de categorie “Doorbraak”. Deze wordt gezamenlijk uitgereikt door Ment TV, Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo.

Jérémie Vrylinck
(Foto: House Of Entertainment)

Jérémie Vrielynck wil het voorbije jaar in stijl afsluiten

Om het voorbije jaar in stijl af te sluiten, het nieuwe mooi in te zetten en om iedereen die hem steunde in zijn muzikale avontuur te bedanken, nam Jérémie een meeslepende akoestische liveversie op van ‘Slechte gewoonte’. Daarin begeleidt de multi-instrumentalist zichzelf op piano. Naar goede gewoonte werd deze ook voorzien van een prachtige bijhorende videoclip.

De akoestische liveversie van ‘Slechte gewoonte’ is HIER beschikbaar voor download of stream.

Slechte gewoonte akoestisch uitgebracht door Jérémie Vrielynck - Logo House Of Entertainment