...

Garry Hagger brengt hulde aan Will Tura

Garry Hagger brengt met ‘Vlaanderen Mijn Land’ hulde aan Will Tura. “Het idee om een nummer van Will Tura te brengen met een eigentijds arrangement en persoonlijke touch zit al heel lang in mijn hoofd. Will is een goede vriend van mij en was meteen enthousiast toen ik mijn idee uit de doeken deed. Ik vind het dan ook een hele eer om op deze manier mijn respect te mogen uiten voor Will Tura en zijn carrière”.

Garry Hagger gaat voor Vlaanderen mijn land

“De keuze van het nummer was iets moeilijker. Will heeft zoveel goede nummers! Uiteindelijk voelde het toch logisch aan om voor ‘Vlaanderen Mijn Land’ te gaan. Het nummer straalt kracht en hoop uit, gevoelens die we volgens mij goed kunnen gebruiken in deze tijden. Nu er al wat meer positieve vooruitzichten zijn, is het tijd om ons vizier te richten op de toekomst en om opnieuw buiten te komen. Vlaanderen m’n land werd uitgebracht in 1969 door de Vlaamse zanger Will Tura. De muziek werd geschreven door Jean kluger.

Garry Hagger

Garry Hagger gaat heel vaak fietsen

Als er dan toch iets positief was aan de lockdown, dan is het wel dat ik sindsdien heel vaak ga fietsen en daardoor op de meest feeërieke plekjes terecht ben gekomen. Ik heb, net zoals veel mensen, ontdekt hoe prachtig ons Vlaamse landschap eigenlijk is. Wanneer ik het Vlaamse land doorkruis om op te treden, kom ik natuurlijk ook op zeer veel plekken, maar op de koersfiets kom je op plaatsen terecht die je met de auto nooit zou kunnen vinden”, zegt Garry Hagger met de glimlach.

‘Vlaanderen Mijn Land’, de nieuwe single van Garry Hagger, is HIER beschikbaar op alle grote streamingplatformen.

Garry Hagger brengt hulde aan Will Tura - Logo Buzzard 3