...

Belle Perez brengt eerste Nederlands-Spaanse single uit

Belle Perez opent een nieuw hoofdstuk in de muziek

Belle Perez brengt met ‘Contigo’ haar eerste Nederlands-Spaanse single uit. Met haar nieuwe single “Contigo” opent Belle Perez een nieuw hoofdstuk in de muziek. In haar nieuwe nummer combineert zij voor het eerst Nederlands en Spaans. Belle schreef het nummer samen met de getalenteerde jonge Nederlandse songwriters Rutger Kanis en Jeroen Russchen. De productie werd begeleid door Marcel Fisser, die al met veel topartiesten heeft samengewerkt. Contigo wordt op 11 juni uitgebracht.  Het afgelopen anderhalf jaar was voor veel mensen een onverwachte periode van bezinning.

Belle Perez

Nieuwe, frisse, eigentijdse single

Ook voor Belle Perez, die de afgelopen maanden de tijd heeft genomen om na te denken en nieuwe inspiratie op te doen. Ondertussen is de artieste scherper dan ooit en klaar voor het volgende hoofdstuk in haar succesvolle carrière. De nieuwe, frisse, eigentijdse single “Contigo” belooft een hete en mooie zomer. Belle is klaar om weer te gaan rocken, en dat doet ze met een nieuwe, verjongde backstage band. Belle schreef het nummer samen met de getalenteerde jonge Nederlandse songwriters Rutger Kanis en Jeroen Russchen.

Nederlands gecombineerd met het Spaans

Belle Perez

De productie werd begeleid door Marcel Fisser, die al met veel topartiesten heeft samengewerkt. “Contigo is de eerste single die ze uitbrengt in het Nederlands gecombineerd met het Spaans. Het was voor mij een grote uitdaging om beide talen samen te laten vloeien, wat uiteindelijk resulteerde in een zeer verrassende nieuwe klank. Op en rond het strand en in de tropische omgeving van het recent geopende Center Parcs Terhills Resort in Dilsen-Stokkem heeft Belle Perez een begeleidende videoclip opgenomen, die binnenkort verschijnt.

Foto: House Of Entertainment

Op vrijdag 11 juni verschijnt ‘Contigo’ van Belle Perez in Vlaanderen (House of Entertainment) en Nederland.