...

Jérémie Vrielynck geeft gratis livestream op zaterdag 20 februari

Jérémie Vrielynck geeft gratis livestream. Grote belofte Jérémie Vrielynck geeft gratis een livestream concert op 20 februari. De ster van zanger, liedjesschrijver en multi-instrumentalist  (20 jaar, Deerlijk) zal in 2021 blijven stijgen. Zijn nummer “slechte gewoonte” zorgde voor een soepele overgang naar 2021 en de Ultratop 50. Daar steeg hij van de 14e naar de 11e plaats en en dat in de 15e week notering. Met zijn vorige single “Only at you” is Jérémie ook al 20 weken op rij geselecteerd voor de Vlaamse Ultratop 50 (inclusief enkele in de top tien), dus wie weet is hij wel op weg om nog beter te doen met zijn ‘Slechte gewoonte’. Jeremy ontving eind vorig jaar de prestigieuze loftrompet in de categorie “Doorbraak”. Hij werd gezamenlijk bekroond door Ment TV in samenwerking met Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo is hij sowieso een van de grote beloften van de Vlaamse muziek.

Jérémie Vrielynck

Jérémie Vrielynck zanger-liedjesschrijver en multi-instrumentalist

De ster van zanger-songwriter en multi-instrumentalist (20 jaar, Deerlijk) blijft ook in 2021 rijzende. Zijn single ‘Slechte gewoonte’ maakte vlot de jaarovergang in de Vlaamse Ultratop 50 en steeg vorige week in z’n 15de week notering in die hitlijst zelfs nog van #14 naar #11. Met zijn vorige single ‘Alleen bij jou’ stond Jérémie ook al 20 weken (waarvan meerdere in de top 10) onafgebroken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, dus wie weet is hij wel op weg om nog beter te doen met zijn ‘Slechte gewoonte’. Jérémie, die eind vorig jaar nog bekroond werd met de prestigieuze Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak’, uitgereikt door Ment TV i.s.m. Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo, is alleszins één van de grote Vlaamse muzikale beloftes en ‘one to watch’.

Jérémie Vrielynck Live concert Zaterdag 20 februari

Wie Jérémie Vrielynck aan het werk wil zien, krijgt vandaag (zaterdag 20 februari) een goede gelegenheid. Jérémie houdt een klein concert vanaf 19.30 uur, gratis te bekijken via musicstream.be. Wat kun je verwachten: een interessante en gevarieerde lijst met nummers, inclusief zijn eigen nummers, evenals verrassende covers, hij verschijnt niet alleen achter de microfoon, maar toont ook zijn kennis op piano en gitaar (akoestisch en electro) Level, en het is The Voice Kids Jade die opeens in een prachtig duet verschijnt … mis het niet! Jérémie Vrielynck Live concert Zaterdag 20 februari, 19.30 uur Gratis te bekijken via www.musicstream.be