...

Bob Savenberg deelt veel liefde en een oorwurm

Bob Savenberg deelt veel liefde en een oorwurm! Met ‘Looove’ deelt Bob Savenberg veel liefde en een oorwurm! Na “‘Liefde van m’n leven”, strooit Bob Savenberg nu met veel “Looove”. Hij werkte samen met producer Yannic Fonderie en songwriter Bram Van Den Berghe (Niels Destadsbader) om dit juweeltje te creëren. Ook kreeg Bob hier de onverwachte hulp van de legendarische drummer Denny Fongheiser. Dertig jaar geleden speelde de Amerikaan drums in Clouseau’s nummer “Live Like Kings”, dat te vinden is op hun Engelse album “In Every Little Town”.

 Bob Savenberg

Bob Savenberg leende de drie o’s van een vriendin

“Ik heb de drie o’s geleend van een goede vriendin. In het gesprek op Whatsapp praat ze vaak over de plek waar een stel altijd vol” Looove” is. Ik leer vaak van dingen die in mijn leven of bij anderen zijn gebeurd en haal daar inspiratie uit voor nieuw liedjes. Soms vinden mensen elkaar bijvoorbeeld al eens op de werkvloer. Op zulke momenten is er veel liefde, maar op een gegeven moment besluiten ze toch door te gaan als vrienden. Ik denk dat iedereen zich zo’n situatie kan voorstellen. ”

Bob Savenberg wordt 60 maar voelt zich jonger dan 40

Bob Savenberg wordt dit jaar 60, maar eigenlijk denkt hij dat hij net 40 is geworden. “Leeftijd is zo relatief. Ik heb mijn best gedaan om een ​​40-jarige Bob te zijn, maar in gedachten voel ik me nog jonger. Ik heb altijd met jonge mensen gewerkt en heb altijd sympathie voor hen gehad, dus mijn wereld gaat over wat er gebeurt tussen de 20 en 40 jaar oud (lacht). Serieus, zo voel ik me echt! ”

Denny Fongheiser

Samen met de jonge wolven Bram Van Den Berghe en Manu Huylebroeck bereidde hij zich volledig voor op zijn theatertournee “Brandweer” tot “Swentibold” -voorstelling. ““Ik vertelde de gasten over Denny Fongheiser, een man die ik 30 jaar geleden ontmoette in Amerika. Deze was ook betrokken bij de productie van het 2de Engelstalige Clouseau-album. Ook werkte hij samen met Tracy Chapman, Peter Gabriel en Bruce Springsteen. Danny heeft een specifieke slag en manier van spelen, je kunt het vanop afstand herkennen.

Bob Savenberg neemt contact met Denny Fongheiser

Na de repetities reed ik naar huis en onderweg vroeg ik me af: hoe zou het nu nog met hem zijn? Toen ik thuiskwam, zocht ik hem op en stuurde een ​​bericht via Messenger. Negen uur later kreeg ik antwoord. Hij wist nog precies wie ik was, en vroeg me naar Koen (Koen Wauters). Ik antwoordde hem en vroeg hem of hij geen drums wilde spelen op mijn nieuwe single “Looove”. Danny, hoeveel gaat dat kosten vroeg ik? Na een paar uur kwam het antwoord.

Denny Fongheiser vroeg een aanzienlijk bedrag aan Bob

Hij vroeg om een ​​aanzienlijk bedrag, dat we meestal gebruiken om alle productiekosten te betalen. Ik antwoordde: “Sorry, maat, maar helaas kan ik dat niet betalen.” Zijn antwoord was verrassend: “Bob, ik heb nog eens naar je” Looove “geluisterd, en zal het voor je doen, dit is een topsong. ”Dus hij speelde dit nummer gratis in voor mij vanuit de Verenigde Staten. Tegelijkertijd hebben we nu elke dag contact. Na Postcorona zien we elkaar weer en vlieg ik met plezier naar Los Angeles omdat hij daar nog steeds woont. Zijn drums hebben een grote meerwaarde in dit nummer. Het maakt het verhaal compleet!​

Looove’ van Bob Savenberg verscheen op het label van H.K.M en is digitaal beschikbaar. De song werd voorzien van een opvallende videoclip, inclusief de ogen van een mysterieuze vrouw.