...

Sasha, Lindsay & Lisa del Bo ‘Dat is liefde’

Sasha, Lindsay & Lisa del Bo zetten met ‘Dat is liefde’ hun muzikale triootje verder! Het begon twee jaar geleden als de single “Jolene“. Deze werd gezamenlijk uitgebracht door Lindsay, Lisa del Bo en Sasha Rosen, en verscheen op het album “Duets” van Lindsay en werd vorig jaar uitgebracht. Deze drie stonden al snel in de top tien van de Vlaamse Ultratop Top 50 en eerste bij Ment. “Voor ons was het een aangename verrassing dat dit nummer zo populair was”. We waren alle drie meteen gewonnen voor een vervolg, alleen duurde het door de coronamaatregelen iets langer voor we ‘Dat is liefde’ konden opnemen.

Sasha, Lindsay & Lisa del Bo

Dat is liefde” van Sasha, Lindsay en Lisa del Bo

Een feelgood-song, gebracht door drie vriendinnen die inmiddels al een mooi pad hebben afgelegd. Cliff Vrancken zorgde voor een blije, opgewekte tekst met body, die veel meer is geworden dan puberale verliefdheid en rondfladderende vlindertjes”, zegt het trio geamuseerd. ​”Dat is liefde” van Sasha, Lindsay en Lisa del Bo werd op vrijdag 19 februari voorgesteld op de platenmaatschappij van House Of Entertainment. En dat samen met een fascinerende videoclip en spannende foto’s. “Eindelijk heeft ‘It’s So Easy’ van Linda Ronstadt een toffe Nederlandstalige interpretatie.

It’s So Easy bestaat al 30 jaar

Dit nummer bestaat al 30 jaar, dus ik ken het heel goed, en net als de twee andere dames ben ik blij dat dit nummer “Dat is liefde” is geworden. We hebben alle drie een zekere mate van volwassenheid bereikt, dus als we zingen “Liefde kan zo simpel zijn”, is het logisch. Lisa Delbo zei: “Toen je jong was, leek dit allemaal ingewikkeld, maar tijdens het leerproces, leer je wat echte liefde is, een gevoel dat je als mens echt verrijkt”, zegt Lisa del Bo. Na “Jolene” werd “Dat is liefde” opnieuw een perfect nummer voor ons drieën. Toen we elkaar aankeken, was er al spontaan een vriendinnenlach (lacht). De mensen die naar ons keken, merkten dat we erg blij waren en ons vermaakten.

Sasha, Lindsay en Lisa del Bo zorgen voor de nodige verrassingen

Helaas kunnen we voorlopig niet samen optreden, maar als de kans zich voordoet, daar kijken we daar echt naar uit. Samen liedjes brengen voor het publiek, dat we allemaal heel graag zien en nog steeds ontzettend hard moeten missen. Het mooie is dat ons repertoire perfect is geïntegreerd, en we zullen samen voor de nodige muzikale verrassingen zorgen tijdens de optredens, “zegt Lindsay.” We lijken allemaal op elkaar, maar zijn verschillend genoeg. ” Een namiddag of avond het maakt niet uit, als we maar kunnen zingen en mensen blij maken”, zegt Lisa aanvullend.

Sasha, Lindsay en Lisa del Bo willen mensen blij maken

De videoclip bevat ook veel liefde. “Het is een goed idee om een ​​led-wall te gebruiken. Tijdens de voorstelling zie je achter ons foto’s verschijnen die liefde uitstralen. Ja, ik word er heel blij van. Wat is liefde? Als je naar een relatie kijkt, naast liefde, vertrouwen en vrijheid voor elkaar, is goede communicatie ook erg belangrijk. Dit zijn de dingen die ik mijn kinderen wil meegeven en weet dat liefde allesomvattend is. Dit is het belangrijkste in de wereld zegt Sasha.

liefde is ook genieten van eenvoudige dingen

Lindsay vervolgd: “‘Voor mij is liefde ook genieten van eenvoudige dingen. Liefde is overal: leg je hand op je schouder of op de persoon die je knuffelt. Mijn grootouders zijn een goed voorbeeld. Het raakte me als ik zag hoe ze, op hun gezegende leeftijd, elkaars handen vastpakten met beiden een glinstering in hun ogen. Of als ik Lisa-Marie afhaal van school en ze mij dan uitbundig vastpakt en zegt: ‘Mama, jij bent de liefste mama van de hele wereld. Dan smelt ik echt weg”.

Lisa del Bo en joske zijn 40 jaar samen

“Joske en ik zijn 40 jaar samen en we zijn dit jaar 39 jaar getrouwd. Liefde is iets dat je geeft. Ten eerste gaat het niet om jezelf, maar om de ander. Als je geeft, komt het vanzelf terug dat is een interactie. Je vraagt ​​de ander niets, je doet het gewoon. Als je lang samen bent, weet je wat de ander wil en kun je deze dingen gemakkelijk doen. “Dat is liefde,” aldus Lisa Del Bo

De nieuwe single ‘Dat is liefde’ van Sasha, Lindsay & Lisa del Bo is digitaal beschikbaar en verscheen  op het House of Entertainment-label.