...

Ianthe Tavernier deze week te gast bij Sandra Bekkari

Buurtpolitie-gezicht Ianthe Tavernier gaat deze week met Sandra Bekkari de gezond sportieve toer 

Deze week ontvangt Sandra Bekkari in haar vtm-programma ‘Open Keuken’ de veelzijdige Ianthe Tavernier. Die is bij het grote publiek vooral bekend is als ‘Floor’ uit ‘De Buurtpolitie’. Het Vlaamse wielerseizoen is begonnen en daar maakt Sandra handig gebruik van om deze week te focussen op gezond eten voor top- en amateursporters. Op het menu staan o.a. trage koolhydraten, gezonde vetten en magere eiwitten. “Als je Sandra bezig hoort en ziet, dan krijg je vanzelf goesting om mee te doen. Maandag was de eerste aflevering met havermout, eitjes en vers fruit op het menu.

Ianthe Tavernier en Sandra Bekkari
(Foto: House Of Entertainment)

Via WhatsApp en Messenger heb ik een massa reacties gekregen. Mensen apprecieerden duidelijk de prettige chemie die er was op de set tijdens de opnames. En het wordt nog leuker, want de komende dagen staan er nog lekkere, gezonde dingen op de menukaart: toastjes van pastinaakbrood met vette vis, quinoa energiekoekjes, een risotto van knolselders en omegabaars. En om af te sluiten vrijdag ‘boerenkost’, mijn lievelingskost. Wie simpelweg streeft naar een gezonde levensstijl, moet kijken”, zegt Ianthe Tavernier.

Naast haar doortocht in ‘Open Keuken’ vertolkt Ianthe binnenkort de rol van Jasmine in de nieuwe ‘Alladin’-musical en mag ze ook opnieuw in de huid van ‘Grietje’ kruipen bij de extra voorstellingen van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Verder werkt ze mee aan de tv-serie en de nieuwe film van ‘De Buurtpolitie’, en staat ze op het podium met Les Copines.

Tot vrijdag is Ianthe Tavernier te gast bij Sandra Bekkari in haar ‘Open Keuken’, dagelijks om 18.00 uur op vtm.