...

Music Hall presenteert prachtig aanbod seizoen 2019 – 2020

Music Hall presenteert prachtig aanbod
seizoen 2019 – 2020

Music Hall presenteert prachtig aanbod seizoen 2019 - 2020 - Music Hall Vroegboekkorting

Met enkel nog de extra voorstellingen van de fantastische sprookjesmusical ‘Hans en Grietje’ (27, 28 april – Stadsschouwburg Antwerpen), het sprookjesachtige ballet ‘Sleeping Beauty’ (9, 10, 11, 12 mei – Stadsschouwburg Antwerpen) en Puccini’s operaklassieker ‘Madama Butterfly’ (11, 12, 14 mei – Kursaal Oostende, Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen) loopt het 30ste seizoen van Music Hall stilaan ten einde. Een schitterend jubileumseizoen waar met gepaste trots op teruggeblikt mag worden, met volle zalen voor o.a. ‘Neverland, the adventures of Peter Pan’, ‘The Best of Musicals – in concert’ en ‘Je m’appelle Jacques Brel’, minutenlange staande ovaties voor ‘Scrooge, de Musical’, ‘Nabucco’, ‘Marie-Antoinette’ en ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’, maar vooral en allerbelangrijkst: heel veel mensen die volop genoten hebben!

Terugblikken op een fantastisch seizoen is natuurlijk fijn, maar bij Music Hall staat het vizier al gericht op volgend seizoen en zoals u dadelijk zal merken, wordt het ook in 2019 – 2020 weer smullen van een prachtig, gevarieerd en kwalitatief aanbod!
Music Hall seizoen 2019-2020
Het nieuwe Music Hall-seizoen heeft voor ieder wat wils in de coulissen staan.
Starten wordt er gedaan met het pistoolgeknal van ‘Jevgeni Onegin’ en afgesloten met verfijnd neoklassiek ballet ‘La Pastorale’, op de heerlijke muziek van Ludwig von Beethoven. Daartussen worden er niet alleen passionele noten gezongen, maar ook gekraakt à la Tchaikovsky in ‘The Nutcracker’.

Voor de volbloed musicalfans is er de derde editie van ‘The Best of Musicals’ met als thema musicalfilms. Maar er worden ook bittere tranen gehuild met de aria’s van ‘La Bohème’ en bitterzoete overwinningen gevierd in ‘Don Quichot’. Geniet mee van aria-applausvreters zoals ‘Il Trovatore’ en ‘Anatevka – Fiddler on the Roof’. Met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ staat er opnieuw een interactieve sprookjesmusical, met het hilarische konijenduo ‘Whoppie en Floppie’ in een glansrol, op het programma. Het familiespektakel ‘Cinderella’ en ‘Annie, de musical’ worden weer een feest voor jong en oud. Ook publieksfavoriet ‘Scrooge, de Musical’, met de onnavolgbare Warre Borgmans, keert op algemene vraag terug!

Spanning, ontroering, tragedie, dijenkletsers: Music Hall heeft het allemaal in huis.
Het is duidelijk: volgend seizoen moet je bij Music Hall zijn!
Boek nu je tickets en krijg 25% korting op alle voorstellingen!!
Tickets & info: www.musichall.be 
Deze actie loopt af op 14 april 2019 om 23u59.

Music Hall presenteert prachtig aanbod seizoen 2019 - 2020 - Logo Music Hall