...

Kate Ryan staat als enige Belgische op ‘Die 90er Live’ en treedt op voor 200.000 Duitsers!

Vrijdagavond stond Kate Ryan nog als afsluiter op de Harelbeekse E3 prijs en zaterdagavond staat ze in het voetbalstadion van de Duitse topclub Schalke 04. Daar wordt het eerste van 13 ‘Die 90er Live’-concerten afgetrapt, goed voor 60.000 festivalgangers. Kate Ryan is de enige Belgische artieste op de affiche, die verder wordt ingekleurd met topartiesten Haddaway, Dr. Alban, Captain Hollywood Project, Vengaboys, Snap!, Culture Beat, East 17 en Baywatch-superster David Hasselhoff.

Kate Ryan staat als enige Belgische op 'Die 90er Live' en treedt op voor 200.000 Duitsers! - Kate Ryan 1
(Foto: House Of Entertainment)

“’Scream For More’ is eind jaren negentig, begin 2000 uitgekomen, dus ik ben geen nineties-artiest, maar het Duitse publiek associeert er mij wel mee. Een compliment en het is inderdaad heel fijn als je wordt uitgenodigd voor ‘Die 90er Live’. Optreden voor 60.000 mensen, op de grootste outdoor nineties en nillies party van Europa is bijzonder. Daarna volgen er nog 12 concerten die netjes ingepland zijn in mijn drukke agenda. Ik ben inderdaad flexibel, maar ik moet altijd even wennen en omschakelen.

Kate Ryan staat als enige Belgische op 'Die 90er Live' en treedt op voor 200.000 Duitsers! - Kate Ryan 5 1
(Foto: House Of Entertainment)

We zijn volop bezig met de promotie van mijn nieuwe single ‘Gold’, die deze week doorstijgt in de Ultratop 50 van 49 naar 30. Vorig weekend Tsjechië en Spanje, gisteren Harelbeke en vandaag Duitsland. Als je erover nadenkt, dan zijn 200.000 mensen die ik hier in Duitsland bereik heel veel. En het straffe is dat die Duitse fans ook allemaal meezingen. Waar ik naar uitkijk? De optredens, maar ook de backstage ontmoetingen met David Hasselhoff en uiteraard ook mijn collega-artiesten die mee op tour zijn. Dat wordt weer leuk materiaal om te draaien en te delen via mijn sociale media”, zegt een enthousiaste Kate Ryan.

Kate Ryan staat als enige Belgische op ‘Die 90er Live’ en treedt op voor 200.000 Duitsers!

Kate Ryan staat als enige Belgische op 'Die 90er Live' en treedt op voor 200.000 Duitsers! - Kate Ryan 4 1

 

Meer info over Kate Ryan vind je op www.kateryan.be. Volg Kate dagelijks via Facebook en Instagram.

‘Gold’ van Kate Ryan en Sam Feldt is digitaal beschikbaar.