...

Kate Ryan steunde ‘De Warmste Week’

Kate Ryan steunde ‘De Warmste Week’ met Mechelse Thomas More-studenten en maakt zich met een internationale release klaar voor 2019! 

Kate Ryan steunde ‘De Warmste Week’ - Kate Ryan 1 1
(Foto: House Of Entertainment)

Wat een stem en wat een optreden, kippenvel”, hoorde je gisterenavond in Mechelen veelvuldig na het akoestische optreden van Kate Ryan. Na haar succesvolle doortocht eerder op De Leuvense Kerstmarkt, stond Kate met pianist Hervé Martens op het podium bij de studenten media-opleidingen van Thomas More Mechelen. In het kader van ‘De Warmste Week’ organiseerden de Mechelse studenten en docenten op Campus De Ham hun ‘More for Life’, verbonden aan de vzw Prinses Harte.

Kate Ryan steunde ‘De Warmste Week’ - Kate Ryan 2à
(Foto: House Of Entertainment)

De vzw werd opgericht ter nagedachtenis van de 6-jarige Harte Muyldermans, die enkele jaren geleden de strijd tegen een hersentumor verloor. Haar ouders zagen het belang in van een aangename omgeving voor kinderen die langdurig verblijven in het ziekenhuis. Hierdoor is het idee ontstaan om themadozen te maken voor de patiëntjes, een initiatief dat ‘More for Life’ ondersteunt. Naast de aanwezigheid van Studio Brussel-presentator Bouba Kalala, dance-battles en verschillende dj-sets, was één van de hoogtepunten van de actie het akoestische optreden van Kate Ryan.

De Kempense lokte heel wat belangstellenden voor haar uitgeklede set. “Na Leuven is het de tweede keer akoestisch deze week  en ik vind het geweldig dat ik met mijn muziek dit initiatief kan ondersteunen. Ik bracht mijn grootste hits, maar ook nummers uit de jaren 80 als opwarmer voor ’80 Was machtig’, het concert waarmee ik op 16 februari in het Kursaal van Oostende sta. En in primeur was er vanavond ook een akoestische versie te horen van mijn nieuwe single, ‘Gold’. Die komt in januari uit en dat wordt een internationale release.

Kate Ryan steunde ‘De Warmste Week’ - Kate Ryan 3
(Foto: House Of Entertainment)

Ik moet nog even zwijgen, maar ik strikte voor ‘Gold’ een wereldproducer. Een straf verhaal, maar dat is voor na de feestdagen. De single verschijnt internationaal, op vrijdag 18 januari. Begin januari neem ik een paar dagen vrij, want als je naar mijn agenda kijkt, zie je dat hij weer meer dan goedgevuld is voor 2019. De nieuwe single, ’80 Was machtig’ en de vele optredens, gaan ervoor zorgen dat volgend jaar opnieuw onvergetelijk wordt. Ik heb er zin in!”

De Thomas More-studenten verzameld hebben voor hun ‘More for Life’-actie bijna 2000 euro verzameld.
Tickets voor het Kate Ryan ’80 Was machtig’-concert, op zaterdag 16 februari in het Kursaal van Oostende, kan je bestellen op www.80wasmachtig.be
Volg Kate Ryan op Facebook, Instagram en www.kateryan.be