...

Piet Junior brengt met ‘The One’ een muzikaal eerbetoon

Piet Junior en The One

Piet Junior brengt met ‘The One’ een muzikaal eerbetoon aan alle vrouwen. Na de release van ‘Antwoord’, een keiharde song die hij uitbracht met raplegende RBDjan, laat Piet zich van een andere kant zien en horen. ‘The One’ is een heerlijke smooth-song, dankzij de laidback-beat, de soulvolle saxofoonklanken en de liefdevolle songtekst.

Piet Junior The One

Voor de productie van ‘The One’ werkte Piet samen met Mitchell Yard, met wie hij eerder samenwerkte aan onder andere ‘Antwoord’ en ‘All Eyes On Me’. Naast Mitchell schakelde Piet ook de hulp in van gitarist Nadino Weis en pianist Nello Weis, de kleinzoons van de legendarische zigeuner muzikant Tata Mirando. Met z’n vieren werkten ze aan het nummer, met als eindresultaat ‘The One’, een prachtig eerbetoon aan alle vrouwen.

RBDjan

Oplettende fans hebben ‘Probleem’, de nieuwe single van RBDjan, al horen voorbijkomen tijdens zijn meer dan geslaagde, populaire 101 BARZ Wintersessie. Harde beats, eerlijke lyrics en verhalen die over het leven gaan, zijn inmiddels het handelsmerk van RBDjan. Met ‘Probleem’ bewijst deze THC-rapper dat hij nog steeds tot de absolute top van de Nederlandse rapwereld behoort.

RBDJan Probleem

Voor zijn nieuwe single werkte RBDjan opnieuw samen met topproducer Fraaisie. Dat duo bracht eerder al ‘Eng’ en ‘Kwijt’ uit, waar ook D-Double aan meewerkte. Verder werkte RBDjan samen met Piet Junior voor de single ‘Antwoord’ en  aan ‘SNUIFBEZORGD’ van DIKKE BAAP en Hans Glock. ‘Probleem’ is zijn 5de release dit jaar en er komen nog meer toffe songs op ons af.

Laura Ferrari

De Nederlandse DJ/producer Laura Ferrari is één maand na haar debuutsingle ‘GO!’ terug met het gloednieuwe nummer ‘Celebrate’. In deze song combineert ze warme, soulvolle klanken met pompende baslijnen en haar apart stemgeluid.

Laura Ferrari Celebrate

In de achtergrond werkte Laura al een tijdje aan deze track, die uiteindelijk tot stand kwam door het toevoegen van de Soul-elementen. Het einderesultaat is een funkydansbare track waarop je niet kan blijven stilstaan.

SKINC

Na ‘Arme Stakker’ en ‘Het Sollicitatiegesprek’, gaan de mannen van SKINC iets dieper met het gelaagde ‘Mijn Naam Is Niemand’, waarin ze hun heerlijke mix van typische elektronische SKINC-klanken netjes verwerkten. Tel daarbij nog hun keiharde beats en opvallend scherpzinnige teksten, en dan weet je dat er iets moois, uniek en waardevol aankomt.

SKINC Mijn Naam Is Niemand

Ondanks de diepere boodschap houden de jongens van SKINC het luchtig en toegankelijk met lines als: “Het maakt niet uit. Het boeit niks. Het boeit niemand. Waarom zou je vluchten? Kraak de kluis. Het moet lukken. Mijn naam is niemand en niemand is gelukkig.”