...

Cynthia Bolingo op zoek naar perfectie in ‘Inspire’

Cynthia Bolingo op Pickx+

Cynthia Bolingo op zoek naar perfectie in ‘Inspire’. Vol trots geeft Pickx+ het startschot van ‘Inspire’, een boeiende en inspirerende vijfdelige docu-serie die atlete Cynthia Bolingo volgt in haar voorbereiding op de Olympische Spelen van Parijs 2024. Inspiratie, motivatie en advies haalt de zesvoudig Belgisch Kampioene bij ex-kampioenen uit de Belgische sportwereld.  en zoon van Eddy Merckx, geeft als eerste een inkijk in zijn expertise en ervaring, maar ook ex-hockeyspeler John- John Domen, voormalig tennisster Dominique Monami en ex-atlete Élodie Ouédraogo passeren de revue. De eerste aflevering schiet vandaag, 6 juni 2024, om 22u15 uit de startblokken, met vervolgafleveringen de weken nadien.

Cynthia Bolingo en ex-wielrenner Axel Merckx

Inspire een vijfdelige docu-serie

‘Inspire, de vijfdelige docu-serie met in de hoofdrol zesvoudig Belgisch kampioene Cynthia Bolingo, schetst het beeld van een atlete die in haar voorbereiding naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024, tot het uiterste gaat om de perfectie te benaderen. In haar sporttak, maar allermeest in haar mindset. De allesbepalende inspiratie hoopt ze te vinden bij zij die haar voorgegaan zijn: ex-kampioenen uit de Belgische sportwereld. Cynthia gaat met deze iconen in gesprek en hoopt met advies en ervaring terug te keren. De sprint naar perfectie, de obstakels op haar pad, de bikkelharde opofferingen en de verbondenheid met haar omgeving, kenmerken Cynthia’s weg naar persoonlijke en sportieve vervulling.

Cynthia Bolingo en John John Domen

vijf inspirerende afleveringen

In vijf inspirerende afleveringen van 15 minuten krijgt de kijker de kans om, aan de zijde en door de ogen van Cynthia Bolingo, enkele Belgische sportlegendes te ontmoeten en hen om nooit eerder gedeeld advies te vragen. Hoe zijn zij aan de top geraakt? Wat waren hun uitdagingen en hoe gingen ze om met succes? Hoe bereikten zij perfectie? Maar voornamelijk: wat met de mens achter de atleet? ‘Inspire’ brengt het allemaal in beeld.

Cynthia Bolingo met camera

‘Inspire’ schiet vanavond uit de startblokken en is te zien op Pickx+ vanaf 22u15.

Aflevering 1: Axel Merckx
Aflevering 2: John- John Domen
Aflevering 3: Dominique Monami
Aflevering 4: Élodie Ouédraogo
Aflevering 5: Cynthia Bolingo