...

Sneeuwwitje Repetities van nieuwe sprookjesmusical in volle gang!

Sneeuwwitje nieuwe sprookjesmusical

Sneeuwwitje Repetities van nieuwe sprookjesmusical in volle gang! Vandaag (woensdag 5 juni) kon de Vlaamse pers een kijkje komen nemen tijdens de repetities voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De aanwezigen zagen de cast in volle actie zien en kregen een voorproefje van de magie, muziek en het spektakel dat Sneeuwwitje belooft te worden. Voor de cast is het nog 3 weken hard repeteren tot de première op 30 juni in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.

Sneeuwwitje 2024 Manu Van Acker

Ianthe Tavernier

Maar ze hebben er alvast veel zin in! De titelrol van Sneeuwwitje wordt vertolkt door Ianthe Tavernier, met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De boze koningin zal afwisselend gespeeld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans, die beiden hun rol met veel enthousiasme voorbereiden. De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De zeven dwergen zullen gespeeld worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Daniëlle de Bakker zal instaan als swing.

Sneeuwwitje 2024 volledige cast

Gert Verhulst: “Het is fantastisch om te zien hoe de cast en crew zich inzetten om dit tijdloze sprookje tot leven te brengen. We hebben een getalenteerde groep mensen bij elkaar gebracht die er alles aan doen om Sneeuwwitje een onvergetelijke ervaring te maken voor jong en oud. Ik kijk ernaar uit om deze zomer de magie met iedereen te delen.”

Exclusief in het Plopsa Theater

Sneeuwwitje zal vanaf 2 juli 2024 gedurende de hele zomer exclusief te zien zijn in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.

Aankondiging Sneeuwwitje Plopsatheater