...

Piet Junior met nieuwe EP en Single

Piet Junior stelt “kampvuur” voor

Piet Junior met nieuwe EP en Single “Kampvuur”. In de eerste aflevering van het tv-programma ‘Bij ons op het kamp’, maakte Vlaanderen twee jaar geleden kennis met Pieter Spijkerman uit Zwolle die al jaren succesvol muziek uitbrengt als Piet Junior. Na de release van o.a. ‘Stil In De Stad’, ‘Tot De Dood’ en ‘Aso’ verscheen zopas de nieuwe single én EP ‘Kampvuur’, waarmee hij verwijst naar zijn roots en de tijd waarin hij opgroeide op het woonwagenpark.

Piet Junior Kampvuur

Piet sluit een hoofdstuk af

Met deze EP en laatste single sluit Piet een hoofdstuk af, want in de toekomst gaat hij zich als artiest terug focussen op het Hiphop-genre, een muziekstijl die hem het nauwst aan z’n hart ligt. Confronterende, soms beladen teksten verpakt in sterke muziekproducties zijn het handelsmerk waar Piet Junior zich mee onderscheidt en een groot publiek aanspreekt. De rappende reiziger die opgroeide op een woonwagenpark, deelt graag zijn muzikale ‘Kampvuur’ met een gelijknamige single en gloednieuweEP.

Ouderwetse gezelligheid van een kampvuur

De titel spreekt voor zich, want met de nieuwe nummers deelt Piet weer de ouderwetse gezelligheid van het vuur op het kamp. Met samenwerkingen met o.a. Kempi en Lange Frans, drukte de sympathieke artiest duidelijk zijn eigen stempel op zijn nieuwste release. Piet is en zal altijd een jongen van en voor het volk zijn en blijven. Hij is de stem van de achterbuurt en de volkswijken. Hij staat voor het stuk van de bevolking dat het niet breed heeft, maar zijn best doet om met de beperkte middelen rond te komen. Met ‘Kampvuur’ is Piet Junior openlijk de spreekbuis van deze groep.

De EP en single ‘Kampvuur’ van Piet Junior verscheen op het label van ROQ ’N Rolla Music.