...

Schlagerfestival-artiesten in de spotlights!

Schlagerfestival-artiesten in de spotlights

Schlagerfestival-artiesten in de spotlights op Radio2 en Radio2 Bene Bene. Met o.a. ChristoffBart Kaëll, Garry Hagger en De Romeo’s zorgen voor een muzikale verrassing! Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondagnamiddag 24 maart 2024 kan je in Trixxo Arena Hasselt terecht voor de ‘Flower Power’-editie van Het Schlagerfestival. Gastheer Kürt Rogiers verwelkomt o.a. Sam Gooris en debutanten Jettie Pallettie en Raf Van Brussel.

Schlagerfestival-artiesten Garry Hagger

Radio2 Vanessa Vanhove en Kim Debrie

Deze week warmt Radio2 al op met een aantal gastartiesten die langslopen bij Vanessa Vanhove en bij Kim DebrieSasha Rosen bijt maandag de spits af. Dinsdag is het de beurt aan Christoff en Lindsay, maar ook het populaire duo Bram & Lennert loopt langs. Woensdag komt Bart Kaëll en donderdagavond sluit Garry Hagger het rijtje af. Tussen 17 en 18 uur komen de artiesten langs bij Vanessa bij Radio2 BeneBene op DAB+. Aansluitend schuiven ze on air naar Radio2 tussen 18 en 20 uur aan bij Kim.

Schlagerfestival-artiesten Bram & Lennert

Goeiemorgen Morgen

Vrijdagochtend zorgen De Romeo’s voor een verrassing, want dan zijn Chris, Davy en Gunther te gast in ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Samen met de luisteraars worden Peter Van de Veireen Kim Van Oncen getrakteerd op een bijzonder liedje dat De Romeo’s hebben verschlagerd. “Even weg uit onze comfortzone, maar super plezant om te doen. We zijn heel benieuwd naar de reacties van de luisteraars,” zeggen De Romeo’s geamuseerd. Meer info over Het Schlagerfestival vind je op www.hetschlagerfestival.be.

Affiche Schlagerfestival maart 2024