...

De Meezingers komen naar Alsemberg

De Meezingers

De Meezingers komen naar Alsemberg tvv FriS. BenefriS presenteert: De Meezingers Special – Concert tvv FriS Ivan Pecnik en Stef Poelmans presenteren een onvergetelijk concert met o.a. Yanni Bourguignon, Jelle Cleymans, Michiel De Meyer, Erik Goossens, Jo Hens, Wanda Joosten en Geena Lisa. Op zaterdag 3 februari 2024 komen De Meezingers naar Alsemberg met een speciaal benefietconcert ten voordele van FriS. Het concert wordt georganiseerd door FOMO Producties en belooft een avond vol muzikale hoogtepunten te worden. De avond zal worden gepresenteerd door twee bekende gezichten: Ivan Pecnik en Stef Poelmans. Ivan Pecnik, bekend van onder andere “Tegen De Sterren Op” en “Sara”, en Stef Poelmans, bekend van Nickelodeon en Vloglab.

De meezingers Special

Het publiek opwarmen en verrassen

Zij zullen het publiek opwarmen en verrassen met enkele bijzondere gastoptredens. Enkele van de gasten die samen met Ivan en Stef het podium zullen betreden, zijn Yanni Bourguignon, Jelle Cleymans, Michiel De Meyer, Erik Goossens, Jo Hens, Wanda Joosten en Geena Lisa. Samen zullen zij een breed repertoire van De meezingers ten gehore brengen, variërend van klassiekers tot de populairste hits van dit moment. Het benefietconcert vindt plaats in Evenementenhal DOC, gelegen aan Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg. De deuren zullen op 3 februari 2024 wijd openstaan voor alle muziekliefhebbers, jong en oud. Het belooft een avond vol meezingplezier te worden voor iedereen met uiteraard De Meezingers.

Practica

Kaarten voor dit bijzondere evenement zijn verkrijgbaar via de website www.FOMOPRODUCTIES.be. Wees er snel bij, want de vraag naar tickets zal ongetwijfeld groot zijn. Mis deze unieke kans niet om te genieten van een avond vol gezelligheid en muzikale hoogtepunten, terwijl je tegelijkertijd het goede doel steunt.

FriS in een notedop

FriS viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. Deze vzw is een sport- en activiteitenfamilie voor kinderen en volwassenen met een beperking en andere doelgroepen; echt iedereen is van harte welkom. De werkingen en activiteiten worden volledig gedragen door vrijwilligers in de zuivere zin van de term. Hun enige en wondermooie motor is hun warme hart om de sportieve en andere dromen van onze gasten te helpen waarmaken.
FriS werd in september 2003 opgestart door Marc Peeters met 3 voetballertjes in Beersel die geen plaatsje kregen bij de reguliere clubs. Intussen is deze warme sport- en activiteitenfamilie gegroeid tot meer dan 200 leden en een 50tal vrijwilligers. Wekelijks wordt een ruime waaier aan sporten aangeboden: zwemmen, basketbal, voetbal, atletiek, tennis, turnen, dansen, boccia en badminton.

En dit op diverse locaties binnen de regio, zodat we het aanbod zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk maken voor iedereen. Naast de dagelijkse sportactiviteiten worden ook tornooien, eetfestijnen, ijsschaatsen, het zomerkamp van een week en talrijke activiteiten georganiseerd.
Fris heeft voor de jaarlijkse werking een budget van circa 15 000 euro nodig. Dit bovenop de subsidies die ze links en rechts ontvangen. Het budget wordt gebruikt voor de aankoop van aangepast sportmateriaal, de huur van toegankelijke infrastructuur voor sport en activiteiten, het afsluiten van verzekeringen, het jaarlijkse kamp en talrijke diverse onkosten. Leden betalen een kleine bijdrage als lidgeld voor de sporten en activiteiten evenals voor het kamp. Wie het financieel moeilijk heeft, een vaak voorkomend iets in deze doelgroepen, krijgt extra reductie of kan gratis deelnemen. FriS is steeds op zoek naar vrijwilligers en partners.