...

De Pizzamoord is in première gegaan.

De Pizzamoord in première

De Pizzamoord dat afgelopen zondag (21 mei) in première ging ging gepaard met een feestelijke opening voor pers en publiek, en zorgde meteen voor een pittig assisenproces. Protagonisten Frans Maas, Bieke Ilegems en Erik Goossens doen je schipperen tussen schuld en onschuld in het interactieve Assisen V – De Pizzamoord. Na vier theatervoorstellingen en drie interactieve online edities, mocht Backstage Producties de vijfde jubileumeditie van het interactieve theaterstuk Assisen loslaten op het publiek.

De Pizzamoord Ludo Hellinckx en herbert Flack

Heel wat bekenden

Op zondag 21 mei dienden pers, genodigden en publiek te beslissen over het lot van de beklaagde in Assisen V – De Pizzamoord. De rode loper lag klaar voor de feestelijke voorstelling en heel wat bekenden kwamen deze keer zetelen in de grootste volksjury van Vlaanderen. Naast vaste waarden Bieke Ilegems, Erik Goossens en Frans Maas zorgde regisseur Jaak Lema dat het spervuur aan vragen beantwoord werd door beklaagde en getuigen.

De Pizzamoord Evelien Van Hamme

Een spervuur aan vragen

Daphne Wellens, Andrea Croonenberghs, Ludo Hellinx en Evelien Van Hamme. Herbert Flack keert terug op de theaterplanken als slachtoffer in deze whodunitZetten zij het publiek dat fungeert als volksjury op het verkeerde been? We zullen het op het einde van de voorstelling zien, bij de ontknoping nadat gestemd werd over schuld of onschuld van de beklaagde.
Assisen V – De Pizzamoord is te zien tot en met zondag 11 juni 2023 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Info: www.backstage-producties.be.

De Pizzamoord Erik Goossensen Bieke Illegems

Foto’s: Backstage Producties.

Rolverdeling Assisen V – De Pizzamoord

  • Voorzitter van het hof: Frans Maas
  • Procureur Vandaele: Erik Goossens
  • Advocate Devos: Bieke Ilegems
  • Beklaagde Catherina Verhoeven: Daphne Wellens
  • Slachtoffer Vincent Boulanger: Herbert Flack
  • Getuige: Andrea Croonenberghs
  • Getuige: Evelien Van Hamme
  • Getuige: Ludo Hellinx