...

André Rieu keert op 12 januari 2025 terug

André Rieu komt in ’25 terug

André Rieu keert op 12 januari 2025 terug naar Sportpaleis Antwerpen! Een uitverkocht Antwerps Sportpaleis genoot op zondag 7 januari met volle teugen van de Nederlander zijn ondertussen traditionele en geliefde Nieuwjaarsconcert. Voor de vele fans is er goed nieuws, want op zondag 12 januari 2025 keert hij maar wat graag terug naar Antwerpen voor zijn vertrouwde Sportpaleis-concert bij de start van het nieuwe jaar. De ‘Koning van de wals’ en zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest presenteren zoals steeds een avond vol magische muziek, dans, ongeëvenaard spektakel én André’s fijnbesnaarde humor. De kaartverkoop voor dit Nieuwjaarsconcert 2025 in Sportpaleis Antwerpen start op vrijdag 19 januari 2024 om 10 uur op www.andrerieu.com. André Rieu, bij miljoenen over de hele wereld bekend als de ‘Koning van de Wals’, is een muzikaal fenomeen als geen ander.

André Rieu optreden 2024 (0)

Grootmeester van de romantiek

Een echte grootmeester van de romantiek, met maar liefst 40 miljoen verkochte cd’s en dvd’s, 30 nummer 1-posities in hitlijsten over de hele wereld, meer dan 500 platina awards en 3 Classic Brit Awards. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest (het grootste privé-orkest ter wereld) heeft André een wereldwijde heropleving van de walsmuziek gecreëerd, met spectaculaire acts die ongeëvenaard zijn. De Nieuwjaarsconcerten van de sterviolist creëren een zeer memorabele sfeer en begroeten het nieuwe jaar met traditionele walsen van Johann Strauss en andere componisten, maar ook met populaire melodieën en evergreens. Naast de fenomenale kerstconcerten en de buitengewone openluchtconcerten op het Vrijthof (Maastricht) in de zomer, behoren de Nieuwjaarsconcerten tot de meest geliefde concerten. Dit jaar waren deze drie concerten volledig uitverkocht met zo’n 40.000 geboeide toeschouwers van over de hele wereld.  André Rieu en zijn orkest zijn momenteel op tournee in Duitsland.

Andre Rieu (0)

Griekenland en Abu Dhabi

Daarna treden ze nog op in Frankrijk, Bahrein, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Polen en Oost-Europa. Bijzondere hoogtepunten in 2024 zijn de eerste concerten in Griekenland en Abu Dhabi en natuurlijk het jaarlijkse openluchtconcert op het historische Vrijthof  in juli. Met veel plezier kondigt André Rieu nu al de nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen in januari 2025. De concerten, waarmee zijn wereldtournee 2025 begint, vinden plaats in de Ziggo Dome Amsterdam op 11 januari en in Sportpaleis Antwerpen op 12 januari 2025. Deze concerten zijn de perfecte start voor het nieuwe jaar. Fans kunnen wederom een avond vol walsen, opera- en operettemelodieën, musical, romantiek, plezier en heel veel verrassingen verwachten. Verzeker je vanaf 19 januari 2024 van de beste plaatsen en aantrekkelijke reisarrangementen voor André Rieu’s traditionele Nieuwjaarsconcerten 2025 via www.andrerieu.com.

Aankondiging André Rieu sportpaleis 2025