...

André Rieu op weg naar uitverkocht Sportpaleis

Andre Rieu in uitverkocht sportpaleis

André Rieu op weg naar uitverkocht Sportpaleis en kondigt kerstconcerten 2024 in MECC Maastricht aan! André Rieu, Koning van de Wals, mag zijn nieuwe wereldtournee op zondag 7 januari 2024 aanvatten met een uniek én uitverkocht Nieuwjaarsconcert in het Antwerpse Sportpaleis. Ook de kerstconcerten in het MECC in Maastricht waren dit jaar weer ee enorm succes. 60.000 bezoekers kwamen vanuit de hele wereld naar Maastricht om te genieten van prachtige solisten en natuurlijk het Johann Strauss Orkest. Precies op tijd voor het kerstfeest staan de data vast voor de kerstconcerten van volgend jaar. Op 14 dec. 2024 om 20.00 uur en 15 dec. 2024 om 15.00 uur zullen er weer prachtige Andre Rieu-kerstconcerten in het MECC in Maastricht plaatsvinden. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via andrerieu.com.

André Rieu

Het is fantastisch jullie ook in 2024 weer in mijn eigen stad te mogen begroeten“, zegt André Rieu. “Tijdens mijn concerten zie ik mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Voor hen en hun gezinnen willen mijn orkest en ik ook in 2024 weer een romantisch muzikaal kerstconcert geven, dat jullie nooit zullen vergeten.“

Heerlijke kerstliedjes, romantische walsen

Heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige internationale titels zoals Ave Maria, Oh Holy Night, Jingle Bells, Halleluja, Sleigh Ride en nog vele andere, zorgen ervoor dat je helemaal in kerststemming komt. Samen met zijn vrolijke Johann Strauss Orkest, internationale solisten, wereldkampioenen kunstschaatsen, ijsdansers en een prachtige dansgroep, nodigt de Koning van de Wals je uit voor een onvergetelijke avond vol muziek, humor en kerstsfeer in de grootste balzaal ter wereld. Op de super feestelijke en gezellige kerstmarkt kun je heerlijk eten en drinken. Kerstmis viert André Rieu met zijn eigen gezin thuis, voordat hij in het nieuwe jaar weer op wereldtour gaat. De premières zijn traditioneel in Amsterdam en Antwerpen. Daarna volgen Duitsland, Bahrein en Frankrijk. Voor het eerst staan Griekenland en Abu Dhabi op het programma, gevolgd door Mexico, Groot-Brittannië en Ierland. Maar eerst komt hij naar het Sportpaleis in Antwerpen en dat op zondag 7 januari.

André Rieu

Verzeker je nu al van de beste plaatsen voor André Rieu’s spectaculaire kerstconcerten op 14 en 15 december 2024 – het perfecte cadeau voor de hele familie! Tickets vanaf nu verkrijgbaar via www.andrerieu.com.

Andre Rieu Maastricht 2024