...

Emmy Awards exclusief op Pick+

Emmy Awards worden maandag uitgereikt

Emmy Awards 75ste editie exclusief op Pick+. Op maandag 15 januari 2024 staat de 75ste editie van de prestigieuze Emmy Awards op de agenda. Na eerder de golden uit te reiken, is dit de tweede belangrijke prijsuitreiking voor de Amerikaanse tv- en filmwereld. Het episch centrum van de bloedstollende strijd ligt in het Peacock Theater in L.A, maar ook vanuit de Vlaamse huiskamer is de show te volgen. Exclusief en volledig live kan je bij Pickx+ terecht vanaf 01u45 voor de rode loper met aansluitend de prijsuitreiking. TV-kenners Katja Retsin en Stefanie Tirtichnik loodsen de kijker door de gehele uitzending en voorzien de nodige insights. Op dinsdag 16 januari 2024 wordt vanaf 14u05 de uitzending integraal herhaald. Afgelopen zondag 7 januari 2024 trapte de Amerikaanse tv- en filmindustrie het gloednieuwe awardseizoen op gang met de prestigieuze Golden Globes.

Peacock Theater in L.A.

Na een glamoureuze rode loper, was het de beurt aan de prijsuitreiking. Het veelbesproken Oppenheimer haalde de meeste prijzen binnen. Ook Emma Stone, Cillian Murphy en Billie Eilish werden door Hollywood Foreign Press Association (HFPA) geprezen voor hun straffe prestaties, samen met nog vele anderen. De Amerikaanse serie Succession kreeg de Golden Globe voor Beste Dramaserie en ook de cast mocht enkele prijzen in ontvangst nemen. Voor de populaire dramaserie zijn deze titels echter het begin van een waarschijnlijk voorspoedig awardseizoen, want ook voor de Emmy Awards lijken ze gegeerd kandidaat voor één of meerdere beeldjes. Ook The White Lotus en The Last of Us zijn meermaals terug te vinden tussen de genomineerden. Aanstaande maandag 15 januari 2024 vindt de 75ste editie van de Emmy Awards plaats in het Peacock Theater in L.A.

Emmy Awards op Pickx+

Live te volgen op Pickx+

Deze is live te volgen vanuit de Belgische huiskamer dankzij Pickx+. De nachtraven kunnen exclusief en live de highlights van de rode loper volgen van 01u45 tot 02u00. Nadien gaat de show van start en komt de kijker te weten wie welke overwinning in de wacht sleept. Hosts in de studio Katja Retsin en Stefanie Tirtichnik loodsen de liefhebbers door het geheel met leuke insights. Voor wie dat toch net iets te laat is, kan op dinsdag 16 januari 2024 opnieuw terecht bij Pickx+ waar de uitzending integraal wordt herhaald vanaf 14u05. Pickx+, de premium tv-zender van Proximus, houdt met deze exclusieve uitzending opnieuw woord. De zender belooft onder het motto ‘Moments that make us’ namelijk steeds topkwaliteit te leveren en de kijkers exclusieve content aan te bieden.

In het afgelopen jaar konden we al fantastische awardshows uit binnen- en buitenland programmeren. Zo zagen we al de MIA’s, Ballon d’Or, Gala van de Flandrien, Kristallen Fiets, Filmfestival van Cannes en Golden Globes de revue passeren. In dat lijstje kunnen de Emmy Awards onmogelijk ontbreken. Laat ons zeggen, als het belangrijk is en ertoe doet, zie je het bij Pickx+.”

Emmy Awards op Pickx+Krijn Jonckheere (1)

   Krijn Jonckheere, Channelmanager bij Pickx+