...

Pickx+-kijker geniet van Vlaanderen Muziekland

Pickx+-kijker en Vlaanderen Muziekland

Pickx+-kijker kan aanstaande donderdag 14 december 2023 genieten van een gloednieuwe uitzending van Vlaanderen Muziekland. De aandachtige kijker heeft het vast opgemerkt, want het muzikale programma is uitzonderlijk snel terug. Door het overdonderende succes van afgelopen zomer, waarbij maar liefst bijna 50.000 enthousiaste muziekliefhebbers de Vlaamse pleinen en de revival van het geliefde muziekconcept kleur gaven, kon Pickx+ onmogelijk een volledig jaar wachten met een vervolg.

PIickx+ Vlaanderen Muziekland

Een driedelige wintereditie

Een driedelige wintereditie, die werd opgenomen op woensdag 29 november 2023 op het Antwerpse Theaterplein. wordt dan ook aanstaande donderdag om 22u00 ingezet. met een eerste deel ‘Hits & Classics‘. De populairste artiesten van het moment – denk maar aan MAKSIM, Willy Sommers, Snelle en Jan Smit – kwamen er onder deskundige begeleiding van hosts Katja Retsin en Sverre Denis de figuurlijke pannen van het dak zingen. De meest bijzondere gast op de line-up was zonder twijfel de internationale ster Gavin James. de Ierse singer-songwriter kwam er in volle glorie zijn monsterhit ‘The Book of Love‘ brengen.

Pickx+blauw

De ‘Hits & Classics‘ aflevering van Vlaanderen Muziekland Winter is op donderdag 14 december 2023 te zien om 22u00 op Pickx+.