...

Extra shows voor ‘A Christmas Carol’

Extra shows

Extra shows voor ‘A Christmas Carol’ met Lucas Van den Eynde in Gent, Hasselt en Antwerpen! In aanloop naar de feestelijke première van A Christmas Carol nu zaterdag 16 december 2023  in Capitole Gent, mag producent Deep Bridge al uitpakken met zeer leuk nieuws. Gezien de aanhoudende vraag naar tickets, worden er extra shows voorzien in Gent (2 januari 2024), Hasselt (5 januari) en tijdens de krokusvakantie in Antwerpen (17 en 18 februari).

Extra Lucas Van den Eynde A Christmas Carol scenefoto's

Voorstelling voor de hele familie

Deep Bridge maakte een hedendaagse en, afgaande op de reacties na de try-outs in Antwerpen, duidelijk felgesmaakte voorstelling voor de hele familie, gebaseerd op en met respect voor het oorspronkelijke verhaal van Charles DickensStany Crets schreef een nieuw script, doorspekt met de nodige humor en een vleugje romantiek, en er werd nieuwe muziek gecomponeerd. In een verder ook uitmuntende cast, schitterde Lucas Van den Eynde tijdens de try-outs reeds als verbitterde vrek Ebenezer Scrooge.

‘A Christmas Carol’, vanaf 16 december in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en vanaf 17 februari 2024 extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.deepbridge.be