...

Lucas Van den Eynde schittert als Scrooge

Lucas Van den Eynde als Scrooge

Lucas Van den Eynde schittert als verbitterde vrek Ebenezer Scrooge tijdens try-outs ‘A Christmas Carol’. Op zaterdag 16 december 2023 vindt de feestelijke première van de nieuwe, Vlaamse musicalversie van ‘A Christmas Carol’ plaats in Capitole Gent. Afgelopen weekend vonden de try-outs plaats in een telkens tot de nok én met zeer enthousiast publiek gevulde Stadsschouwburg Antwerpen.

Lucas Van den Eynde A Christmas Carol scenefoto's

Een felgesmaakte voorstelling

Deep Bridge maakte een hedendaagse en duidelijk felgesmaakte voorstelling voor de hele familie, gebaseerd op en met respect voor het oorspronkelijke verhaal van Charles DickensStany Crets schreef een nieuw script, doorspekt met de nodige humor en een vleugje romantiek, en er werd nieuwe muziek gecomponeerd. In een verder ook uitmuntende cast, schitterde Lucas Van den Eynde tijdens de try-outs reeds als verbitterde vrek Ebenezer Scrooge.

Lucas Van den Eynde A Christmas Carol scenefoto's (1)

Foto’s: House Of Entertainment.

Practica:

‘A Christmas Carol’, vanaf 16 december in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en vanaf 23 februari 2024 extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.deepbridge.be.