...

Jeroen Verdick doet gooi naar wereldrecord

Jeroen Verdick op Pickx+

Jeroen Verdick doet gooi naar wereldrecord ‘Flan Zuigen’ in The Big Verdick Show. Het gaat opnieuw mis tijdens de opnames van ‘The Big Verdick Show‘. Deze week werden in de PnP Studio’s in Hove de laatste afleveringen van het jaar ingeblikt voor The Big Verdick Show. Het late night-programma waarin comedian en host Jeroen Verdick de online wereld induikt en er de grappigste filmpjes, leukste trends en nieuwste challenges bovenhaalt, bezorgt wekelijks de Pickx+-kijker een half uurtje feelgood tv. Jeroen heeft er in het afgelopen seizoen zijn missie van gemaakt om de gekste – en soms pijnlijkste – uitdagingen zelf uit te testen.

Jeroen Verdick flanzuigen

Wereldrecord ‘Flan Zuigen’

In eerdere afleveringen zagen we de comedian al met wasknijpers op de tepels en at hij een extreem hete chip tijdens de ‘hot chip challenge’, en ook in de nieuwste episode gaat het opnieuw goed mis. Jeroen waagt zich aan de flan-challenge en doet daarbij zelfs een gooi naar het wereldrecord ‘Flan Zuigen‘. Het doel: 25 flans in 1 minuut opzuigen. Bij het startsignaal lijkt hij op schema te zitten, maar niets is minder waar. Terwijl zijn maag zich tegen hem keert, beslist de crew finaal -alweer- om de opnamedag daarbij af te ronden. Ook Jeroen had er zijn buik van vol. Hoe ver hij uiteindelijk geraakt is, kan je HIER bekijken.

Pickx+ (1)

Elke maandagavond is er een gloednieuwe aflevering van ‘The Big Verdick Show’ te bekijken op Pickx+ om 23u00. HIER lees je er alles over.