...

Jeroen Verdick dit najaar op Pickx

Jeroen Verdick dit najaar op Pickx+

Jeroen Verdick bekent: “Dit najaar Verdickpickx op Pickx+”. Aan het begin van het najaar ontmoeten kijker en zender elkaar steevast bij een rits nieuwe programma’s. Ook bij Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus, is dat niet anders. Jeroen Verdick, rasecht Kempisch comedian en wereldberoemd in Vlaanderen van o.a. ‘Love Island’ en ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, heeft voor de Pickx+-kijker alvast iets bijzonders op de plank liggen. Jeroen bekent: “Dit najaar deel ik openlijk en zonder schroom mijn Verdickpickx op Pickx+!

Jeroen Verdick

Eigen late night programma

Er zal zeker gelachen worden, alleen niet om wat de – gelukkig voor de kijker ietwat suggestieve titel doet vermoeden.” Vanaf maandag 16 oktober 2023 is de komiek om 23u te zien in zijn eigen late night programma, waarin hij zich onderdompelt in de hilariteit het internet.  In zijn gloednieuw feel good programma serveert Jeroen zijn live publiek en de kijker op zijn typerende, gevatte manier straffe video’s, bijzondere tv-fragmenten, spraakmakende YouTube-filmpjes en de nieuwste TikTokrages. Geen oorlogen en natuurrampen, wel al wat hot en trending is op het web. “Fantastisch toch dat we dit programma kunnen realiseren met een live publiek.

Gewoon om voor mensen te spelen

Ik ben het ondertussen gewoon om voor mensen te spelen, dus meer dan wat gezonde stress heb ik daar niet meer voor. Tijdens de opnames vergeet ik gewoon dat de camera’s er zijn en doe ik mijn ding. De mensen een fijne en ontspannen avond bezorgen, daar draait het toch altijd om voor een comedian. Er zijn trouwens nog plaatsjes in de zaal voor de komende opnames. Die vinden plaats in oktober, november en december. Hou zeker mijn sociale media in de gaten als je interesse hebt.

Jeroen Verdick (3)

Uitmuntend nieuws

Ik hoop alvast heel veel lachende gezichten te zien daar, wees welkom!” Uitmuntend nieuws voor wie maar geen genoeg krijgt van de Kempische comedian. Jeroen is live aan het werk te zien tijdens het tweede rondje van zijn eerste avondvullende zaalshow ‘ALLEEN’. Wegens succes verlengd, trekt hij hiermee vanaf 22 september 2023 opnieuw al grappend doorheen gans Vlaanderen. Meer info en speeldata: https://www.jeroenverdick.be.

Foto: House Of Entertainment.

De opnames van Verdickpickx vinden op 9/23 oktober, 6/20 november en 4/18 december steeds om 19u30 uur plaats in de PnP studio’s in Hove.
Inschrijven kan HIER.