...

Kerstmagie opnieuw in 8 Belgische kastelen

Kerstmagie strijkt opnieuw neer

Kerstmagie strijkt opnieuw neer in 8 Belgische kastelen (6 Vlaanderen – 2 Wallonië). Vanaf 8 december 2023 – nieuw verhaal met live acteurs! Het betoverende kerstspektakel ‘Kerstmagie’, georganiseerd door productiehuis Historalia van prins Simon de Merode, strijkt in december 2023 opnieuw neer in 6 kastelen in Vlaanderen. In de provincies Antwerpen (Aartselaar, Hingene en Westerlo), Limburg (Sint-Truiden), Oost-Vlaanderen (Laarne) en West-Vlaanderen (Vlamertinge), openen de kastelen vanaf 8 t.e.m. 26 december 2023 de poorten voor deze magische en interactieve theaterwandeling. De kastelen worden omgetoverd tot oogverblindende kerstpaleizen die je onderdompelen in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding.

Kerstmagie 2023 (0)

De Vijf Zintuigen van Kerstmagie

Jong en oud kunnen zich tijdens deze editie helemaal laten meeslepen in ‘De Vijf Zintuigen van Kerstmagie!’, een gloednieuw, spannend verhaal van de hand van schrijver-regisseur Niels De Valk dat meer dan ooit al de zintuigen van de bezoekers zal prikkelen. Na zeer geslaagde edities in 2021 en 2022 van la ‘Magie de Noël’, zal de Franstalige versie van dit sprookjesachtige spektakel dit jaar ook opnieuw te zien zijn in de kastelen van Gembloux (Namen) en Soignies (Henegouwen).Interactief en met live acteurs! ‘Kerstmagie’ is een heerlijke combinatie van een theaterwandeling met live acteurs, met een spannende, audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Na deze interactieve en spectaculaire theaterwandeling kan er ook weer op de foto gegaan worden met de enige echte Kerstman!

Gloednieuw verhaal

Tijdens je reis doorheen één van de 8 kastelen, kom je in een spannend avontuur terecht. Fantastische lichteffectenprachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. ‘Kerstmagie’ is de ideale, ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Belgisch erfgoed van binnen te bewonderen. Tickets voor deze ultieme en betoverende kerstbeleving kosten  €17,50 p.p. en zijn gratis voor kinderen onder de 5 jaar. Dit jaar staan de kastelen helemaal in het teken van de vijf zintuigen. Van de geurige aroma’s van versgebakken koekjes, het betoverende geluid van kerstliederen en het schitterende lichtspektakel, tot de warme aanraking van een knuffel met de Kerstman. Alles wordt met uiterste zorgvuldigheid voorbereid om een onvergetelijke beleving te garanderen.

Wil jij ook graag een prikkelende droomreis van een klein uurtje maken in één van de 8 kastelen? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be.

Praktische info ‘Kerstmagie’ / ‘Magie de Noël’
Vanaf 8 t.e.m. 26 december 2023

Limburg: Kasteel van Duras (Sint-Truiden)
West-Vlaanderen: Kasteel du Parc (Vlamertinge)
Oost-Vlaanderen: Slot van Laarne
Antwerpen: Kasteel van Cleydael (Aartselaar), Kasteel d’Ursel (Hingene), Kasteel de Merode (Westerlo)
Henegouwen: Château de Louvignies (Soignies, Franstalige versie)
Namen: Corroy-le-Château (Gembloux, Franstalige versie)

Kerstmagie deelnemende kastelen 2023

Tour: Per kwartier beginnen er, afhankelijk van welk kasteel, max. tussen de 26 en 32 personen aan hun tocht doorheen het kasteel. Een tour duurt ongeveer 50min. Er zijn meerdere trappen te nemen en daardoor is de tour niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Prijs: 17,50 euro p.p., kinderen onder de 5 jaar gratis.
Tickets en info viawww.kerstmagie.be.