...

Caro Lee stelt voor ‘Heartbeat’

Caro Lee met nieuwe single

Caro Lee de Belgische pop-funk-souldiva  bracht op 17 oktober 2023 haar nieuwe single “Heartbeat” uit als eerste single van het album “The Funk City Jam“.
Dit nummer is een op-en-top funky popnummer uit de jaren 80, beïnvloed door artiesten als Janet Jackson, Paula Abdul, Sheila E., enz… en getuigt van haar diepgaande liefde voor popmuziek. Het bevat een krachtige en emotionele vocale uitvoering van zangeres Caroline Clement (Tamira Jay, Echo City WavesMydonna) begeleid door typische synthpop-grooves, -geluiden en een stuwend dansritme.

Caro Lee Heartbeat

Tekst & zangmelodieën: Caroline Clement
Muziek: Wagonman (Luc Waegeman)
Opnames: Geert Vanbever & Jan Borré
Synths & drum programmering: Jan Borré
Bas: Luc Waegeman
Gitaar: Steven Janssens
Productie: Jan Borré
Mixing & mastering: Uwe Teichert
Hoes & persfoto: Ioannis Tsouloulis

Caro Lee Vlinder

Heartbeat

“Heartbeat” is de eerste single van The Funk City Jam“, het debuutalbum van de zangeres, gepland voor 2024. Het album en dit eerste nummer verkennen de vroege invloeden van haar. (Rick James, Prince, The Pointer Sisters, Marvin Gaye, …)

Videoclip “Heartbeat
In de maak met danser Xander Glavas… Benieuwd?
Klik en ontdek: Video visualizerTeaser video

funky op jaren 80 geïnspireerde popmuziek

In de jaren 90 stond Caroline Clement bekend als Tamira Jay in de Eurodance-scene. Tegenwoordig is ze de frontvrouw van Madonna tributeband “Mydonna“. Ze is ook de drummer/zangeres van de new wave classics tribute band “Echo City Waves” en de leadzangeres van de aankomende Blondie tribute band “Parallel Lines“.
Met Caro Lee en The Funk City Jam keert ze terug naar haar roots en brengt ze funky op jaren 80 geïnspireerde popmuziek.

Caro Lee staat te popelen

Ze staat te popelen om haar nieuwe nummers met de wereld te delen en is klaar om het podium te betreden samen met haar live band “The Funk City Jam”.
Live optreden van haar nieuwe single @ Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClubDonderdag! October 26th @ Minard Schouwburg, Gent.
Kaartjes via deze link:
https://minard.be/voorstelling/don-vitalskis-legendarische-dinsdagclub-2/

Caro Lee