...

Vincent Voeten met succesvolle première

Vincent Voeten met Smaad

Vincent Voeten met succesvolle première. Met een avant-première op vrijdag 6 en de première van SMAAD op zaterdag 7 oktober 2023, kijkt de comedian  voldaan terug op een succesvol weekend. Zijn eerste avondvullende zaalshow zorgde afgelopen weekend tot tweemaal toe voor een uitverkochte CC De Werft in Geel. De Kempenaar, die na het winnen van Humo’s Comedy Cup zijn baan als politieagent on hold zette, luidde zijn vol avondshow-debuut in de comedywereld in met een knaller.

Vincent Voeten Smaad (1)

 

Kenmerkende snoeiharde en gitzwarte humor

Met de matrak in de hand en gewapend met de hem kenmerkende snoeiharde en gitzwarte humor, maait hij zich in SMAAD moeiteloos door alle heilige huisjes. De gevoeligheden laat het publiek ook best thuis. Een nichemarkt vinden binnen de comedywereld is geen evidentie, maar Vincent, een groffe comedian zoals hij zichzelf omschrijft, doet het met glans. Zijn jaren ervaring als politieagent in politiezone Noorderkempen en de talloze interventies die hij daar deed, zijn dan ook de ultieme voedingsbron voor zijn donkere, gortdroge humor.

Vincent Voeten Smaad (0)

Met je debuutshow een masterclass comedy geven, het is er weinigen gegeven. Vincent Voeten deed het!
​​​​​​- Roel Tulleneers, programmator CC De Werft in Geel –

We gaan geen witzen weggeven, alleen zeggen dat ze kogelhard zijn en dat Voeten ze met precisie afvuurt. Hij legt aan, hij schiet en het is raak: zijn microfoon is zijn nieuwe dienstwapen geworden.
–  Jasper Van Loy, De Morgen –

“Vincent voeten grossiert in harde grappen. In zijn eerste zaalshow verzacht hij het ongemak. Hij slaat én zalft”
–  Karel Michiels, De Standaard –

Dit najaar patrouilleert Vincent tijdens zijn theatertournee nog verder door heel Vlaanderen, met de eerstvolgende stop in de Antwerpse Arenberg op 18 oktober. Tim Loobuyck verzorgt het voorprogramma. Tickets, info en speeldata SMAAD: https://www.vincentvoeten.be.

Foto’s: House Of Entertainment.