...

Jaap Reesema & Do in Owla Brugge

Owla Brugge place to be

Owla Brugge was deze zomer de place tot be maar nu wordt alles in gereedheid gebracht voor de komst van twee van de strafste stemmen van Nederland op zaterdag 7 oktober 2023. De Nederlandse nachtegalen Jaap Reesema & Do concerteren namelijk in Owla Brugge. Die avond zal vocale orkaan en hitmachine Jaap Reesema samen met zijn liveband zijn grootste hits en strafste covers brengen, en alsof dat nog niet genoeg is, brengt Jaap ook de ravissante nachtegaal Do mee naar Brugge.

Jaap Reesema & Do Owla

Jaap Reesema

Zanger en liedjesschrijver ​​​​Jaap Reesema breekt in 2018 door in Vlaanderen met ‘Ellie’, een eerste succesvolle samenwerking met dj/producer Regi. Een jaar later is het weer raak voor het gouden duo met ‘Summer Life’ (ft. OT) en aansluitend scoort datzelfde trio een monsterhit met ‘Kom Wat Dichterbij’‘Nu Wij Niet Meer Praten’ (met Pommelien Thijs) wordt zowel in Vlaanderen als Nederland een dikke nummer één-hit en met ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’ dendert de hittrein sindsdien lustig door voor Jaap.

Jaap Reesema & Do in Owla Brugge - Jaap Reesema Do

Foto: House Of Entertainment.

Zangeres Do

Zangeres, presentatrice en model Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend onder haar artiestennaam Do, laat voor het eerst van zich horen in Vlaanderen met ‘Heaven’. Samen met DJ Sammy en Yannou heeft de Einhovense in 2001 een wereldhit te pakken met deze trance-versie van de Bryan Adams-klassieker. Haar grootste hit in Vlaanderen scoort Do aan de zijde van Marco Borsato met de bloedmooie ballad ‘Voorbij‘ (2004). Deze twee uitzonderlijke stemmen zullen op zaterdag 7 oktober 2023 zorgen voor een onvergetelijke muzikale avond in Owla Brugge.

Tickets & info voor Jaap Reesema & Do in concert via owlabrugge.be.