...

OWLA een verborgen parel in Brugge

Owla nieuw te Brugge

Owla, is de nieuwe evenementen locatie in Brugge waar wij gisteren (25 juni) konden mee kennis maken dankzij de premi7re van het nieuwe zomerspektakel Owla Showtime. Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. De Heilige Familiekerk dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot het kerkgebouw aan de eredienst te onttrekken. Jonge ondernemers Mon en Zowie Hayen, eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel, zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en laten de locatie verder leven als Owla. Met een oppervlakte van 270 vierkante meter is deze unieke locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, mode shows, productvoorstellingen en expo’s.

Owla Brugge binnen

Unieke eventlocatie in het hart van Brugge

Toen we gisteren de locatie betraden viel onze mond open van verbazing van de vroegere kerk/kapel valt niks meer te merken. Het moet een waar huzarenstukje geweest zijn om deze om te vormen tot de huidige prachtige, gezellige zaal want dat is het geworden. Owla Brugge, de historische kerk en unieke eventlocatie in het hart van Brugge, opende op zondag 25 juni 2023 de deuren voor de feestelijke première van het straffe en vooral verrassende zomerspektakel ‘OWLA Showtime’. O.a. Helmut Lotti (niet de metal-versie in deze) en Liliane Saint-Pierre schitteren naast Mister Eurovisiesongfestival Johnny Logan in een spetterende feelgoodshow vol glitter & glamour. De revue is met overtuigende knal gearriveerd in Brugge en houdt er nog halt tot eind augustus. Tickets voor dit niet te missen variétéspektakel via: owlabrugge.be.

Owla Helmut Lotti

Het grootste variétéspektakel van deze zomer in Brugge

Met ‘OWLA Showtime’ serveert de prachtige eventlocatie het grootste variétéspektakel van deze zomer. In de voormalige Heilige Familiekerk in het hart van Brugge kan je in juli en augustus nog gaan genieten van deze show vol ambiance, humor,  acrobatie, zang, dans, magie en natuurlijk de nodige glitter & glamour. Om het vocale geweld in dit spektakel kan je niet heen. Met Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Ivann staan drie van Vlaanderens strafste stemmen op het podium. Ze putten uit eigen repertoire en pakken uit met indrukwekkende covers. En dan is er natuurlijk nog Mister Eurovision. Johnny Logan krijgt het publiek meermaals op de banken met zijn onverwoestbare hits en imponeert met enkele verbluffende covers. Internationaal gelauwerde acrobaten DUO Giurintano doen de monden openvallen van verbazing met hun jongleerkunsten.

Owla Johnny Logan

Live band Lou roman &  showcase Dancers

Illusionist Rafael pakt op zijn beurt uit met een scala aan trucs en slaat het publiek met verstomming. Met Dirk Van Vooren die zorgt voor de humoristische noot en met zijn grappen, grollen en hilarische sketches de tot de verbeelding sprekende acts aan elkaar kleeft, beschikt ‘OWLA Showtime’ dan nog eens over de gedroomde ringmeester voor deze revue. Voor de muzikale ondersteuning van deze pleiade aan sterren en begeesterende acts zorgt een ijzersterke liveband onder leiding van Lou Roman. Dankzij het enthousiast showcase Dancers ontbreken ook de swingende beentjes niet op het podium. ‘Kom dat zien, kom dat zien!’, de revue is gearriveerd in Brugge en dat wil je niet missen! Tenslotte vermelden we ook dat op 8 augustus de enige echte formatie 10CC zal te zien zijn in de Owla te Brugge. Wij zijn alvast fan van deze nieuwe revuetempel in Brugge.

aankondiging 10CC dinsdag 08082023 Brugge

Voor meer foto’s klik hier

Tickets & info ‘OWLA Showtime’: owlabrugge.be