...

Winterrevue ‘With Friends met hoofdgasten

Winterrevue “With Friends” met verrassende namen

Winterrevue “With Friends” verzamelt het kruim van de Vlaamse showbizz. Master of ceremony Hugo Sigal en de hoofdcast verwelkomen deze winter elk weekend nieuwe, bekende vrienden op het podium: Gert Verhulst & James Cooke, Kürt Rogiers, Luc Appermont & Bart Kaëll, Christoff, Karen Damen en Peter Van de Veire. Backstage Producties kijkt er nu al naar uit. Op 15 december start de Winterrevue “WITH FRIENDS” in een regie van Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Het publiek wordt opnieuw verwend met een fantastische show verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke.

Winterrevue 'With Friends'

Elk weekend nieuwe, bekende “friends”

Deze keer gaat de producent nog een stapje verder en pakken ze uit met iets nieuws: Hugo verwelkomt elk weekend nieuwe, bekende “friends” op de winterrevue.
Gert Verhulst & James Cooke doen mee tijdens het openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. Deze editie belooft er eentje te zijn met het bestaande, ijzersterke concept in combinatie met een flinke “wow”-factor door deze hele resem bekende namen. Het wordt dus moeilijk kiezen voor het publiek. En… er is voor ieder wat wils!

Winterrevue 'With Friends' James Cooke & Gert Verhulst

Een live orkest van zes muzikanten

Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze winterrevue met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes. Co-producent Dirk Van Vooren van Backstage Producties reageert enthousiast: Ik kijk er naar uit om deze Winterrevue aan het publiek te laten zien, want het zal een upgrade zijn van wat Winterrevue tot nu toe geweest is. Veel show, glitter & glamour, aangevuld voor het eerst met extra Special Guests. Dit is zowel voor het publiek als voor cast en crew een extra uitdaging in vergelijking met wat de Winterrevue tot nu toe geweest is. In de donkerste tijden van de winter, zorgen we voor een kleurrijke show waarbij het publiek meer dan waar voor zijn geld krijgt.

De Winterrevue “WITH FRIENDS” is te zien van 15 december 2023 tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

LINE UP FRIENDS
Elke voorstelling met: Master of Ceremony Hugo Sigal, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke.

 • Gert & James: 15 tot en met 17 december
 • Kürt Rogiers: 22 en 23 december
 • Luc & Bart: 29 tot en met 31 december
 • Christoff: 5 tot en met 7 januari
 • Karen Damen: 11 tot en met 12 januari
 • Peter Van de Veire: 13 tot en met 14 januari

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS 

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Productie: Backstage Producties

WINTERREVUE “WITH FRIENDS”
Vanaf 15 december 2023
TICKETPRIJZEN

 • VIP: € 75,00
 • Cat 1: € 55,00
 • Cat 2: € 45,00
 • Cat 3: € 35,00

TICKETPRIJZEN OUDEJAARSAVOND

 • VIP: € 80,00
 • Cat 1: € 60,00
 • Cat 2: € 50,00
 • Cat 3: € 40,00

https://www.backstage-producties.be/

aankondiging Winterrevue 'With Friends'