...

Fresh Festivals neemt kijker mee

Fresh Festivals brengt de festivals bij je thuis

Fresh Festivals neemt kijker mee naar alle grote festivals deze zomer: Graspop, Rock Werchter, Pukkelpop en veel meer. De zon komt tevoorschijn en de zomervakantie is in zicht. Voor veel muziekliefhebbers betekent dat maar één ding: het festivalseizoen kan eindelijk beginnen! Hoewel zo’n ticket een serieuze hap uit het zomerbudget haalt, hebben velen het er toch voor over om op de eerste rij te kunnen staan bij hun grote muzikale held. Èlk festival deze zomer vanop de eerste rij meemaken, is dan weer misschien iets té ambitieus. Of niet? Fresh Festival trekt deze zomer alle muziekweides op en brengt grondig verslag uit. Als enige zender in België biedt Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus, een compleet beeld van de festivalscene deze zomer in Vlaanderen en Wallonië. Onder het motto ‘Moments that make us’ trekken presentatrice Charlotte Leysen en influencer Steffie Vertriest aan Vlaamse kant hun laarzen aan voor uitgebreide sfeerreportages.

Fresh Festivals Charlotte Leysen

Artiesten, festivalgangers en organisatoren aan het woord

Daarin laten ze artiesten, festivalgangers en organisatoren aan het woord laten. Ze ontdekken de laatste trends en onthullen alles wat er te weten valt om er een geslaagd seizoen van te maken. Op hun route passeren ze onder meer langs Graspop, Rock Werchter, Dour en Pukkelpop. De zomermaanden en de grootste Belgische festivals gaan al jaren hand in hand. Een zomer is voor velen niet geslaagd zonder een gekke muziekervaring. De festivals halen op hun beurt alles uit de kast om elk jaar verrassender uit de hoek te komen, zowel op de weide als op de camping. Elk festival heeft zijn eigen profilering die het steeds sterker uitdraagt, waardoor ook alternatievere festivals zoals Couleur Café en Dour razendsnel aan populariteit winnen. Voor de muziekliefhebber is er dus meer dan keuze genoeg deze zomer.

Charlotte Leysen en zangeres Steffi Vertriest presenteren

Èlk festival bijwonen is hoe dan ook een hele opgave, laat staan financieel haalbaar. Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus, biedt de ultieme festivalfan de oplossing met Fresh Festivals. Het programma is gedurende de hele zomer present op alle grote Belgische festivals. Vanaf woensdag 21 juni 2023 kan de kijker wekelijks op woensdag vanaf 19u30 meegenieten van de beste muziek, de verrassendste optredens, de coolste interviews en dat alles vanop de eerste rij dankzij Fresh Festivals. Aan Vlaamse kant trekken actrice Charlotte Leysen (35) en zangeres Steffi Vertriest (35), voorzien van laarzen en zonnebrandcrème, naar de festivalweides van onder meer Graspop, Couleur Café, Rock Werchter, Dour, Lokerse Feesten, Pukkelpop, Les Ardentes, Ronquières en Les Francofolies.

Fresh Festivals Steffi Vertriest

Aanbod aan festivalverslagen

Als enige Belgische zender zo’n aanbod aan festivalverslagen kunnen aanleveren, brengt het nodige enthousiasme met zich mee. “Je mag bij ons vanaf 21 juni een compleet beeld verwachten van de zomerfestivalscene in België. We zetten artiesten in de kijker, verzorgen interviews en sfeerreportages, en lijsten op wat er de komende weken allemaal op de festivalterreinen te gebeuren staat. Hiermee bieden we de muziekliefhebbers de ultieme droom aan: alle festivals vanop de eerste rij meemaken dat kan met Fresh Festivals. Wat perfect onze ‘Moments that make us’-slogan weerspiegelt. Dankzij Fresh Festivals kom je op plaatsen waar je als bezoeker nooit mag komen en kan je backstage zien hoe het eraan toe gaat. Een unieke front-row-experience verzekerd!”, klinkt het bij Krijn Jonckheere van Pickx+.

Fresh Festivals Shauna Dewit, Krego, Queeniy Arickx, Charlotte Leysen en Steffi Veriest

Waalse en Vlaamse presentatoren Fresh Festivals samen.