...

Publiek kiest via ‘verWiezingen 2023’

Publiek mag kiezen

Publiek kiest via ‘verWiezingen 2023’ mee wie zingt op de Wieze Oktoberfeesten 2023! Bratwursten, stenen bierpotten, Lederhosen, Dirndls, kip aan ’t spit, houten banken gevuld met vrienden, spraakmakende optredens, respect voor de traditie, een unieke sfeer tussen jong en minder jong, vollenbak ambiance en héél veel Wieze Festbier! De succesvolle ingrediënten die iedereen luidkeels Ein Prosit! doen inzetten tijdens de Wieze Oktoberfeesten zijn inmiddels genoegzaam bekend.

Publiek Wieze Bierfeesten sfeer

Feest van de Vriendschap

Het legendarische ‘Feest van de Vriendschap’ maakt zich op voor een nieuwe editie en zal op 14 oktober 2023 het dak van de Wieze Oktoberhallen er, naar ondertussen goede traditie, weer helemaal afblazen! Rest natuurlijk nog wel de vraag: wie komt er allemaal zingen op de Wieze Oktoberfeesten 2023? Wel, daar heeft iedereen een stevige vinger in de pap, of liever, in het Wieze Festbier, want dankzij de leukste verkiezingen van Vlaanderen kan het publiek mee bepalen welke artiesten en acts er op de line-up komen te staan.

Wieze Oktoberfeesten

Unieke sfeer

Het geweldige publiek maakt de Wieze Oktoberfeesten en zorgt voor de unieke sfeer, dus waarom zou dat publiek dan ook niet mee de line-up mogen bepalen? Een vraag die de organisatoren beantwoorden door de lancering van de ‘verWiezingen 2023’! Via de website en Facebookpagina van de Wieze Oktoberfeesten kan jij stemmen op je favoriete acts van de voorbije edities (stemlijst op website en Facebook) én krijg je de kans om lokaal talent (dat nog niet eerder op de affiche stond!) richting podium van de Wieze Oktoberfeesten 2023 te duwen.

Wieze Bierfeesten De Romeo's

Ken of ben jij een zanger, zangeres, band, muzikant en/of leuke act uit de Denderstreek die volgens jou een kans verdient om op 14 oktober 2023 voor het uitzinnige Wieze Oktoberfeesten-publiek op te treden, aarzel dan niet om de naam door te geven  via het stemformulier op de website of via een post op de Facebookpagina van de Wieze Oktoberfeesten.

Wieze Bierfeesten toegang

Stem HIER op je Wieze-favorieten en lanceer lokaal talent!

De eerste stemronde loopt tot en met zondag 6 augustus 2023! 
Stemlijst en -formulier via wiezeoktoberfeesten.be en op de Facebookpagina!